Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 24.04.2024, 19:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Лютий » 25 » Декада математики, інформатики, фізики та астрономії у ОНЗ "Вороньківський НВК"
12:20
Декада математики, інформатики, фізики та астрономії у ОНЗ "Вороньківський НВК"

Декада  математики, інформатики, фізики та астрономії у ОНЗ "Вороньківський НВК"

   Згідно  річного плану роботи школи на 2020-2021 навчальний  рік  та   з метою розвитку здібностей учнів, стимулювання їх творчого самовдосконалення, активності, озброєння їх практичним розумінням основ наук, підвищення інтересу до предметів була проведена  декада  математики, інформатики, фізики та астрономії  у період з 01.02.  по  12.02. 2021 року.
   У межах декади  учні   5-А, 5-Б та  8-Б класів (вч.Андрієнко А.О.) змагалися в конкурсах: «Загадки», «Майстри пантоміми», «Найрозумніший», демонструючи свої знання з   інформатики.  Діти відповідали на  запитання, розгадували загадки, показували свою кмітливість та ерудицію, створювали пантоміми. Активну участь в конкурсах брали учні 5 – А класу: Плетяк Вікторія, Масло Катерина, Яремко Денис, Зенцева Вікторія, Назаренко Карина. Не менш активними були їх ровесники з 5 – Б класу: Недождій Надія, Карпенко Анастасія, Смірнова Дарина, Піскунов Денис, Семешко Артем. Серед восьмикласників відзначились Мешко Ярослав, Ганницька Дарья, Рябоконь Надія, Вербицький Євгеній та Косинський Олександр.

   У 6-А   класі  (вч. Канарейкіна О.О.)  під час декади був  проведений   математичний   конкурс "Розшифруй слова". Найактивнішими учасниками були Петренко Дарина, Василець Максим, Коломієць Оксана та Яхній Олександр.
   Учні 6-Б класу  (вч. Бобровник С.В.) брали участь у "Математичному калейдоскопі". Цікаві завдання, математичні головоломки, логічні задачі   розв'язували  у групах та індивідуально.  По  завершенню учасники з намалювали  свої враження  від заходу.
   Учні  7-А та 8-А класів  узяли участь в інтелектуальній  математичній  грі "Хто зверху?". Під час цього заходу школярі продемонстрували цікавий двобій ерудованості, логіки та інтелекту. У результаті змагань перемогла дружба.   Капітанами були: у 7-А  класі Журбас Данило та Пелагеша Дарина, у 8-А  -  Масло Тарас та Глива Анастасія.

   Подорож  по країні "Математика" здійснили  учні 7-Б класу (вч. Васик Г.М.). Для них були проведені вікторини, ігри, конкурси, математичні фокуси.       Найактивнішими, а також переможцями в окремих конкурсах стали: Нестеренко Дмитро, Братусь Аліна, Пасько Дарина  та Григор Дмитро.
   Для учнів 7-х класів (вч. Марченко Л.В.) був проведений  конкурс із фізики  «Кмітливі та винахідливі».  Команди  показали свої знання та кмітливість   у галузі фізики. Учням були показані  цікаві досліди, які просто зачарували присутніх та довели, що «суха» наука фізика може бути дуже цікавою. Найактивнішими були семикласники:Пелагеша Дарина, Черниш Катерина,  Журбас Данило, Белякіна Софія, Назаренко Вячеслав, ХоменкоВіталіна, Григор Дмитро, Нестеренко Дмитро. Злагоджену роботу в групах показали:   Шевченко Вероніка, Кохан Богдан , Стрільник Ольга, Махмудов Іван, Первак Данило, Зонь Вікторія, Марчук Артем.   
   Для учнів  9-А, 9-Б та 10-го класів учителькою Васик Г.М. була  підготовлена презентація про видатних українських математиків.   Учасники переглянули  цікавий матеріал та багато  фактів із життя відомих учених.    
   Учні  11-го класу (вч. Васик Г.М.) взяли участь у  грі «Творці математики з України». Найактивнішими  були  Шармар Анна, Головацький Сергій та Микитченко Діана.
   Випускники (вч. Марченко Л.В.) переглянули  фільми «Ю. Гагарін  - перший в космосі», «Все про космос».
   Декада завершилася виставкою в рекреації другого поверху «У світі геометричних фігур», на якій були представлені вироби та малюнки учнів 5 – 11 класів.

Переглядів: 303 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua