Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 05:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Березень » 3 » «Для громади суперклас – буде все гаразд у нас»
16:33
«Для громади суперклас – буде все гаразд у нас»

 «Для громади суперклас – буде все гаразд у нас»

 

 Про громадсько-активну діяльність Процівської школи нині знають в області і районі, захоплюються й по доброму заздрять сильній громаді села на чолі з Чешко Любов’ю Іванівною. Ще не «зійшов зі сцени» проект «Шануймося, бо ми – українці» (2015 рік), а  директор школи Косовець Оксана Олексіївна у лютому 2016 – вже презентувала на районному семінарі для шкільних координаторів ГАШ  новий проект «Класній громаді – класний клас».   

Районним методичним кабінетом (завідувач Кравцов В.І., методист Чигрин Т.В.) проведено практикум для 15 директорів та заступників з виховної роботи, які долучилися до реалізації напряму «Навчання впродовж життя» в ЗНЗ району. Завдання: ознайомлення з практичною реалізацією шкільного проекту; надання технологічих знань щодо планування роботи ГАШ та оцінювання за міжнародними стандартами якості її діяльності. У ході семінару педагоги ознайомилися з освітньо-культурним центром села Проців, познайомилися з партнерами по ГАШ: подружжям Лузанів Олександром Володимировичем та Тетяною Валеріївною, викладачами Процівської філії Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел; Меленевською Валентиною Миколаївною, депутатом Вороньківської сільради, громадським діячем, волонтером та, звичайно, обговорили актуальне сьогодення з сільським головою Чешко Л.І. Керівники-аматори гуртків представили роботи дітей та дорослих на виставці, дійство «Українські вечорниці». Педагогами шкіл району, які мають досвід в просуванні практик ГАШ, запропоновано тематику проектів та форм громадсько-активної діяльності.

Колективу школи та громаді села Проців вручено Подяку, директора школи представлено до відзначення Подякою Київської обласної ради.

 

План семінару

Переглядів: 460 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua