Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 01.05.2024, 13:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Квітень » 8 » Інноваційне навчання
16:40
Інноваційне навчання

Інноваційне навчання

  Сучасна освіта неможлива без використання інформаційних технологій у навчальній діяльності.

4 квітня відбулася зустріч групи вчителів Щасливського навчально-виховного комплексу з представником Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Поляковим Олександром Володимировичем, який презентував новий програмовий продукт систему Master Tool — універсальний засіб для розробки й використання інтерактивних навчальних матеріалів.

Запропонована система викликала неабиякий інтерес у вчителів, оскільки вона дозволяє самостійно створювати Easy School Book (всі уроки в одній електронній книзі), яка включатиме зображення, відео, аудіо, презентації, а також інтерактивні вправи й тести, матеріали для підготовки до уроків.

 За допомогою системи електронних підручників Easy School Book можна пояснювати навчальний матеріал, працювати в режимі класної дошки, використовувати тести і вправи для перевірки знань, проводити вправи в локальній та глобальній мережах, створювати друковані матеріали, розробляти та редагувати вже існуючі документи, самостійно працювати учням як на уроці, так і вдома.

Ефективним є використання цього програмового продукту у дистанційному навчанні, оскільки він має версію он-лайн.

 Вчитель може використовувати як власні розробки або вже створені іншими вчителями навчальні матеріали, так і демонструвати їх на персональному комп’ютері, будь-якій інтерактивній дошці або проекторі, використовувати в дистанційному навчанні.

 Превагою цієї системи є простота використання та універсальність.

 Можна придбати готові комплекти для різних предметів, серед яких є конспекти уроків, інтерактивні плакати, робочі зошити та тести  або використовувати власний простір інших вчителів через Інтернет.

Запропонований комплекс підручників створено з метою встановлення важливих взаємозв'язків між різними напрямами професійної підготовки, доповнення необхідними відомостями традиційного викладу дисциплін та організації вивчення засад сучасної інформатики з урахуванням визначальних системних відношень між окремими її розділами.

Наявність таких електронних підручників дає змогу довести викладання шкільних дисциплін до рівня, що відповідає сучасним вимогам Застосування комплексу підручників у навчальному процесі не лише підвищить якість підготовки наших вчителів, але й підніме їх престиж.

Найближчим часом із числа вчителів Щавсливського НВК буде створена перша група слухачів майстер-класу Полякова О.В., які, за умов придбання прогресивного ресурсу, зможуть активно використовувати Easy School Book на своїх уроках.

Учитель математики

Щасливського НВК

Гучок Т.В
Переглядів: 651 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua