Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 24.04.2024, 18:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Вересень » 18 » інструктивн-методична нарада з викладачами обслуговуючої праці.
14:16
інструктивн-методична нарада з викладачами обслуговуючої праці.

Відбулася  інструктивно-методична  нарада з викладачами обслуговуючої праці 

В процесі наради методист РМК Петренко Г.І. зробила  аналіз роботи методичного об»єднання за минулий навчальний рік. Було відзначено велику роботу педагогів та учнів під час підготовки до ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з обслуговуючої праці. Вже багато років учні Бориспільського району стають  переможцями та призерами ІІІ етапу. Особливим досягненням стало успішне проведення обласних майстер-класів вчителькою Похиль Наталією Дмитрівною, хорошою організацією цих заходів,  які  мали можливість відвідати всі вчителі  обслуговуючої праці району.

     З особливостями викладання предмету у новому 2019-2020 році ознайомила учасників наради керівник методичного об»єднання  Олешко Л.О.  яка звернула також  особливу увагу  на зміст та методичний  апарат  підручників  «Технології» для 10-11 класів. Вчителі переглянули   електронні версії  підручників  та обговорили  найефективніші прийоми роботи з підручником на уроках.

      В процесі наради велика увага приділялася  завданням, що стоять перед вивченням технологій, зокрема, формуванню в учнів національної самосвідомсті, загальної культури, творчих здібностей, дослідницьких і життєвонеобхідних навичок, здатних до саморозвитку учнів  в умовах глобальних змін і викликів.  Тому таке важливе значення має залучення школярів до проектної діяльності.  Особливо націлювалася увага  при виборі об»єкту виготовлення на врахування  інтересу дітей та запити батьків, життєві потреби учнів. Саме уроки трудового навчання мають  значний компетентнісний  потенціал, який потрібно використовувати кожному вчителю.

Переглядів: 644 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua