Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 17.04.2024, 01:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Березень » 22 » «Кращий спортсмен-2017» та посвята у футболісти
20:07
«Кращий спортсмен-2017» та посвята у футболісти

«Кращий спортсмен-2017» та посвята у футболісти

У селі Щасливе, де за твердженнями місцевих мешканців, живуть щасливі люди, відбулося спортивне свято «Крок до зірок» - урочисте вшанування юних спортсменів Щасливського навчально-виховного закладу.

Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Почесних гостей зустрічав господар закладу та ідейний натхненник заходу Юрій Йовбак. А гостей зібралося дуже багато. Окрім самих винуватців свята, юних спортсменів та їх тренерів, привітати прийшли батьки й друзі, мешканці селища та району і всі причетні. Серед поважних гостей були сільський голова Микола Шмаюн, заступник начальника управління Володимир Стеценко, директор Київської обласної ДЮСШ В’ячеслав Сидоренко, директор ДЮСШ Бориспільщини Геннадій Яцюта, директор центру спорту Бориспільщини Василь Неділько, директор Київської обласної федерації футболу Василь Наливайко, заступник федерації футболу Київщини Леонід Джужик, директор футбольної академії Хорхе Раффо та інші достойні представники спортивної спільноти.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

Після того, як гості оглянули експонати Галереї спортивної слави Щасливського НВК та провели фотосесію з юними спортсменами, розпочалося урочисте дійство.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

«Сьогодні у Щасливському НВК надзвичайна подія. Для початку 21 юний спортсмен повинен попробувати з чаш, які нам подадуть, два напої, як робили у стародавній Греції. Лише одна буде з солодким напоєм, щоб знати про те, як радіють від перемоги, як солодко на душі, коли перемагаєш. Але перемоги приходять разом з поразками. І ви повинні пам’ятати, що у випадку поразок, а вони будуть на вашому шляху, та їх ставатиме все менше і менше, зі своїм тренером Віктором Вареницею та батьками ви зможете піднятися, коли впадете, бо поряд з вами друзі й побратими, які завжди подадуть вам руку. А ще нам дуже приємно, що наші випускники грають у таких командах як «Шахтар» (Донецьк), це Іван Петряк, як Богдан Михайличенко, «Зоря» (Луганськ), як Вадим Сапаєв, «Ворскла» (Потава), і ще 36 їх побратимів, які приносять славу нашому Щасливому», - розпочав спортивне свято директор закладу Юрій Йовбак.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

Тож свою промовою Юрій Юрійович розпочав посвяту шестикласників у футболісти, яких вітали їхні колеги з різних класів.  «Ти можеш зупинитися, ти ж вже в команді, а можеш стати справжнім кошмаром для суперника. Тому залиш свій слід у кожній грі. І запам’ятай, що пропущене тренування – це що один шанс для супротивника»», - вітали футболісти U-19.

Продовжилося свято врученням нагород переможцям номінацій «Кращий спортсмен-2017». В номінаціях відзначали як футболістів від U-14 до U-17 команди «КОДЮСШ» та ФК «Шахтар», так і спортсменів з різних видів спорту, які розвиваються на базі закладу.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

«Команда заряджається і йде в тому напрямку, в якому її веде тренер – вона йде до вершин. Хочу розповісти історію, як в цьому селі, в цій школі я сам досяг багато чого за допомогою тренера Віктора Варениці. Завдяки тому, чого він нас навчив в науці та футболі, ми змогли багато чого досягти. Хтось став чемпіоном країни, хтось заграв в національній збірній. В нас був найкращий випускний клас. Діти вийшли у першу й другу лігу, які виграли, та у вищу лігу. А вихованцям нашої академії хочу сказати, що є не тільки команди «Динамо» й «Шахтар», а й з нашою командою «КОДЮСШ» також можна досягти висот. Треба лишень докласти зусиль, проявити характер. Ми не гірші за футбольні гранди, хоч є в когось ліпші бази та умови, але ви знаєте, що за гірших умов футболісти більше працюють, більше проявляється характер. Тому бажаю досягти всіх висот і цілей, які ви перед собою ставите», - привітав футболістів колишній гравець «Динамо» (Київ), а нині тренер закладу Руслан Бідненко.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

Між нагородженням спортсменів вітали не лише щирими промовами почесні гості, а ще всіх присутніх розважали вражаючими виступами концертні колективи.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

В’ячеслав Сидоренко, директор Київської обласної дитячо-юнацької спортивної школи вручив футбольним тренерам омріяну однакову форму фірми «Nike», а це спортивний костюм, футболка, вітрозахисна куртка та спеціальне спортивне взуття «багатошипівки». Відзначимо, що форму було придбано за рахунок обласного бюджету. Тепер наші тренери професійно одягнені, що ще більше вплине на відчуття належності до одної команди та обов’язково призведе до нових здобутків.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

Також від імені Управління фізичної культури та спорту Київської облдержадміністрації кращих з найкращих за високі професійні досягнення у спорті було відзначено грамотами. Почесну грамоту було вручено і Юрію Йовбаку за вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу на Київщині, плідну багаторічну працю, високий професіоналізм, відданість справі та популяризацію здорового способу життя.

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

 

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

 

 Вшанування спортсменів, Щасливське НВК

Автор:

Прес-служба управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації

Переглядів: 446 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua