Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 17:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Березень » 22 » "Крок до зірок"
18:57
"Крок до зірок"

"Крок до зірок"

21 березня 2019 року в ОНЗ Щасливський НВК відбулися урочистості з нагоди вшанування юних бориспільчан, які стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та творчих конкурсів. 
Традиції проведення таких заходів близько тридцяти років – майже стільки, скільки існує і сама Щасливська школа, а отримало це свято назву – Крок до зірок. Адже у цьому закладі вміють готувати учнів-інтелектуалів, які отримують визнання на предметних олімпіадах різних рівнів, а ще вміють шанувати і цінувати тих, хто докладає зусиль, щоб досягти вершин у навчанні. Урочиста, піднесена атмосфера панувала в актовій залі школи. Яскраві декорації, ошатно сервіровані столи із солодощами, приємна музика… Все це надихало на очікування чогось дивовижного. І сподівання присутніх виправдалися та навіть були перевершеними.
Розпочалося свято хореографічною композицією «Моє Щасливе», яку підготувала вчитель математики Тетяна Василівна Гучок разом зі своїми вихованцями різних класів. Їй вдалося поєднати у запальному танці понад 30 учнів. Вражає, що цій талановитій вчительці все під силу – і переможців олімпіад виховувати, і хореографічні композиції створювати. Учні-переможці олімпіад почули багато теплих слів від господаря закладу – Юрія Юрійовича Йовбака, сільського голови села Щасливе Миколи Федоровича Шмаюна, завідувача районним методичним кабінетом Віктора Івановича Кравцова, та методиста РМК Людмили Микоївни Бриль, директора Будинку дитячої та юнацької творчості Світлани Анатоліївни Галатенко.
Приємною несподіванкою для всіх винуватців заходу стало вручення пам’ятних іменних кубків. Діти з гордістю отримували свої трофеї та прагнули одразу ж викласти фото в соціальні мережі, щоб похвалитися своїми здобутками. Окрім кубків на всіх учнів-переможців та їхніх учителів також чекали іменні сертифікати на відвідування вистави «Наталка Полтавка» у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.
Свято талантів не було б таким чарівним і урочистим, якби не юні аматори сцени – учні ОНЗ Щасливський НВК – музичні, ліричні й дуже артистичні, переможці мистецьких конкурсів і фестивалів. Справжнім подарунком для всіх присутніх стали виступи хореографічних колективів «SHYK DANCE STUDIO» (керівник – Бовсунівський Любомир Петрович), «Діамант Еліт» (керівник – Берьозін Олександр Олександрович), юних гімнасток (керівник – Катерина Анатоліївна Сориш), тріо домристів та дуету гітаристів – вихованців дитячої музичної школи с. Щасливе (керівник – Тетяна Михайлівна Мільченко), шкільного хору «Мереживо» (керівник – Оксана Валеріївна Мельниченко), акторів-гумористів Андрія Філіпенка та Сергія Кригіна (керівник – Оксана Петрівна Микитюк), декламатора Софії Сопітько (керівник – Тетяна Григорівна Тюлюкіна), юного віртуоза піаніста Сергія Шпольського, та соліста Артема Качура, який давно вже здобув визнання як професійний співак на титулованих концертних майданчиках країни. Всі присутні на святі виявили себе як справжні поціновувачі прекрасного. Об’єднати всіх юних аматорів в єдиний сценарій вдалося заступнику директора Микитюк Олені Олександрівні.
Приємно було спостерігати за такими юними обличчями, які світилися інтелектом, щирістю, вдячністю до своїх вчителів, що привели їх до вершин. Не дивно, що такий захід не залишив присутніх байдужими. Та найбільше теплих слів знайшлося у вчителя інформатики Володимира Степановича Остапця. Свої емоції він виклав у поетичній формі, звернувся до юних інтелектуалів-бориспільчан такими теплими словами:
ЦЕ ПЕРШИЙ КРОК ВАШ ДО ЗІРОК! 
Любуємось, буває, світлячками, 
Як недосяжними далекими зірками, 
Уява нас підносить до небес, 
Чекаємо, мов зачаровані, чудес... 
Погляньмо вгору, он на небосхилі 
І ви свою малу доклали силу, 
Хоч ледь помітні ваші там сліди, 
Але проклали стежки ви туди!
Ідіть і далі кроками легкими 
Шляхом широким й сте́жками вузькими, 
Туман нехай ваш не розсіє світ, 
А ви світіть далеко і без ліку літ! 
Крок до зірок, літаври і фанфари, 
Ви вже на сцені, мов зірки-стожари! 
Щоб вам ніколи не перегоріть, 
Й не світлячками, а стожарами світить! 
21.03.2019 р. Володимир Степанович Остапець

За матеріалами https://www.facebook.com/groups/220607591728188/  (ОНЗ "Щасливський НВК")

Фото Anabel Li‎ ОНЗ "Щасливський НВК"

Переглядів: 556 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua