Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 04.05.2024, 23:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Вересень » 9 » Кубок Губернатора Київщини завоювали динамівці Києва, щасливчани – другі
14:46
Кубок Губернатора Київщини завоювали динамівці Києва, щасливчани – другі

Кубок Губернатора Київщини завоювали динамівці Києва, щасливчани – другі

З 28 по 30 липня на полях Щасливського навчально-виховного комплексу проходив Міжнародний турнір по футболу на кубок голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка, який був присвячений Дню незалежності України.

         У турнірі брали участь вісім команд України та Білорусії. На жаль, через  митні проблеми до нас не приїхали команди Росії та Латвії.

         Змагання проводились у двох групах по чотири команди. У першій групі переможцем стала команда  Київського «Динамо», яка «на суху» обіграла всіх своїх суперників. У другій – місцева команда «Княжа» (Щасливський НВК, тренер Литовчак М.О.), яка також обіграла всіх своїх суперників на попередній стадії. За результатами змагань за третє місце змагались дві білоруські команди «БАТЕ» та ФК «Гомель». Сильнішими виявились юні футболісти ФК «Гомель», які завоювали бронзові нагороди. Бронзові медалі юним білорусам вручив начальник відділу освіти Бориспільської РДА Микола Неруш.

 У фіналі більш імениті динамівці здолали юних щасливчан.  

         Кубок  Губернатора Київщини з рук заступника голови Київської ОДА Олександра Басая одержав капітан київського «Динамо» Віктор Волошин. Олександр Басай  відзначив важливу місію даного турніру у зміцненні дружби між державами та примноженні позитивного іміджу спортивної Київщини та відмітив ту велику увагу, яку приділяє розвитку дитячому футболу на Київщині голова ОДА Анатолій Присяжнюк. Голова Бориспільської РДА Андрій Гріненко вручив юним щасливчанам срібні нагороди. У своєму виступі він відзначив високу організацію турніру і запросив юних футболістів наступного року знову приїхати на  турнір.

          На думку організаторів турніру та високих гостей,  кращими у ряді номінацій стали: Наумович Олександр («Гомель» Білорусія)( кращий воротар), Кранцевич Микита (ФК «БАТЕ» Білорусія)( кращий захисник), Курочкін Даніїл (ФК «Княжа» Щасливе)( кращий півзахисник), Волошин Віктор («Динамо» Київ)( кращий бомбардир).  Кращий гравець турніру – Єфіменко Дмитро («Динамо» Київ).

         Почесні призи дітям та тренерам команд  вручив сільський голова Щасливого Микола Шмаюн та відомий в минулому суддя ФІФА Олександр Тютюн.

         Заступник голови Бориспільської РДА Іван Недогибченко вручив  кожній команді спеціальні призи – альманах «Бориспільщині – 90» та побажав дітям зростати здоровими і духом , і тілом.

         Приємно відзначити, що за матчами турніру спостерігали відомі в минулому футболісти: Віталій Хмельницький, Віктор Насташевський, Олег Волотек, Андрій Аненков, Віктор Лозинський, тренер-селекціонер київського «Динамо»  Іван Терлецький, тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець. І, звичайно, батьки юних футболістів, які протягом трьох днів палко підтримували свої команди.

         Директор Щасливського НВК Юрій Йовбак привітав всіх учасників змагань, виокремивши, що на змаганнях є тільки переможці, а ті, що не завоювали призів, знайшли у Щасливому друзів,  добре відпочили та підготувалися до офіційних змагань. 


Переглядів: 787 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua