Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 04.05.2024, 23:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2020 » Серпень » 26 » Нарада керівників закладів дошкільної освіти
06:58
Нарада керівників закладів дошкільної освіти

Нарада керівників закладів дошкільної освіти

20 серпня 2020 року в управлінні гуманітарного розвитку Бориспільської РДА відбулась нарада керівників закладів дошкільної освіти, на якій розглянули питання щодо особливостей функціонування закладів дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину та підготовки до нового 2020-2021 навчального року.

Начальник управління гуманітарного розвитку Микола Каськів підкреслив, що у районі відновлено роботу 20  закладів дошкільної освіти,  які відвідують 479 дітей у 69 групах. Дошкільні заклади працюють в умовах пандемії СOVID-19 з дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

В управлінні гуманітарного розвитку створено комісію, до складу якої увійшли представники Бориспільського управління Держпродспоживслужби, яка вивчила стан готовності ЗДО до роботи в умовах адаптивного карантину.

Заклади забезпечені засобами індивідуального захисту, мийними та дезінфекційними засобами, паперовими рушниками, безконтактними термометрами, придбаними управлінням гуманітарного розвитку.

У закладах обладнані місця для прийому дітей, щоденно проводиться температурний скринінг дітей та працівників; організовано контроль за наявністю у працівників змінного взуття, що підлягає обробці та дезінфекції. На входах у приміщення закладу, групові осередки, туалетні, харчоблок, пральні облаштовані місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

На період карантину у ЗДО розроблені адаптивні графіки прогулянок та занять дітей з метою недопущення об’єднання/змішування груп; обмежено кількість дітей в групах, виходячи з можливості забезпечення належних протиепідемічних умов та контролю над їх дотриманням. Вихователі проводять додаткові ігри та вправи, які доносять дітям важливість індивідуальних заходів профілактики та фізичного дистанціювання.

Діти максимально перебувають на відкритому повітрі, де займаються іграми,  які , по можливості, не передбачають безпосередній фізичний контакт між дітьми та персоналом та не потребують використання значної кількості додаткового інвентаря. 

Для вихованців організовано повноцінне  харчування.

М.І. Каськів побажав керівникам та їх колективам здоров’я, плідної роботи та з позитивним настроєм розпочати новий навчальний рік.

Учасники наради обговорили важливі питання організації початку нового навчального року та визначили пріоритетні напрямки роботи дошкільників району на новий 2020-2021 навчальний рік.

 

Переглядів: 431 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua