Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 00:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Науково-методичний семінар-практикум керівників загальноосвітніх навчальних закладів району
16:29
Науково-методичний семінар-практикум керівників загальноосвітніх навчальних закладів району

Презентація "Школи безпеки"

З метою підвищення якості навчально-виховної роботи з дітьми у загальноосвітніх навчальних закладах з питань особистої безпеки та захисту життя у надзвичайних ситуаціях; удосконалення теоретичних і практичних навичок педагогічних працівників закладів освіти з питань захисту та дій в умовах надзвичайних ситуацій; пропаганди кращого педагогічного досвіду з проблем виховання та організації заходів із запобігання і реагування на надзвичайні ситуації 6 листопада 2013 року у Вишенській ЗОШ був проведений Науково-методичний семінар-практикум керівників загальноосвітніх навчальних закладів району «Управлінська діяльність керівника закладу з організації роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту та профілактики дитячого та виробничого травматизму». 

У роботі семінару взяли участь директори та заступники директорів з виховної роботи шкіл району, головні спеціалісти та методисти РМК, науковці. В рамках семінару одним із питань було знайомство із роботою «Школи безпеки», яка створена на базі школи. Учасникам семінару презентували особливості  роботи навчального закладу та  організували екскурсію маршрутом Школи Безпеки.  

На гостей семінару чекали  зупинки станцій «Спортивна» - інтегрований урок фізичної культури та основ здоров’я „У країні дорожніх знаків” у 3-а класі,  

«Правил дорожнього руху» - навчальне заняття „Подорож у країну Дорожніх Знаків” (2-б клас), «Оздоровча» - урок основ здоров’я „Раціональне харчування – запорука здоров’я й успішності школярів” (6-б клас), та «Патрульна» - Урок безпеки дорожнього руху (4-а клас)  ,який провели представники УДАІ ГУМВС України у Київській області.

Методичні рекомендації по організації роботи з охорони праці у навчальному закладі  та психологічній  безпеці  учнів в умовах навчального закладу надали начальник відділу освіти Неруш Микола Васильович, Чорноус Оксана Василівна та Смотрін Володимир Олександрович.

А на завершення на учасників семінару чекала тематична літературно-музична композиція „Життя-це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв”, яка  ще раз переконала всіх присутніх  в тому , що людське життя. – неповторне і одне, а збереження життя та здоров҆я дитини – це дар Божий, який потрібно берегти.

В ході роботи семінару були вироблені рекомендації.


Переглядів: 584 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua