Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 11.05.2024, 04:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Жовтень » 5 » «Обери професію своєї мрії»
19:31
«Обери професію своєї мрії»

«Обери професію своєї мрії»

У рамках всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії», започаткованого Міністерством освіти і науки України, учні 11 класу Мирненської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у Дні відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Цей ВНЗ 29 вересня 2021 року гостинно зустрічав майбутніх студентів – учнів шкіл, ліцеїв, гімназій Києва та Київської області. Понад 600 випускників зібралися на стадіоні, щоб узяти участь у грандіозному дійстві. Перед присутніми виступив ректор Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який порадив обрати професію до душі й здобути освіту саме в них – в одному з найкращих університетів країни. Учнів вітала й очільниця департаменту освіти й науки Київської облдержадміністрації Жанна Жоржівна Осипенко, яка організовувала цю зустріч, адже НУБіП упродовж багатьох років є стратегічним партнером Київської ОДА і Київщини.

Після виступів та запального танку з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Савицькою Інною Миколаївною учні завітали в корпус, де ознайомилися зі спеціальностями та освітніми програмами вищезазначеного факультету, переглянули презентацію з інформацією щодо вступу, навчання, соціальної інфраструктури університету, дозвілля студентів, відвідали прекрасний ботанічний сад разом із викладачами кафедри філософії та міжнародної комунікації Культенко Валентиною Павлівною та Матвієнко Іриною Сергіївною.

Згодом Сєкунова Юлія Володимирівна гостинно запросила на кафедру міжнародних відносин і суспільних наук, де її завідувач Стрілець Василь Васильович вів засідання онлайн, а потім переконав нас, що саме цей факультет є найперспективнішим.

Перебуваючи в затишних, сучасних, прекрасно обладнаних аудиторіях цього ВНЗ, слухаючи виступи викладачів, відчуваючи в кожному їхньому слові любов до університету, я раділа, що мої одинадцятикласники мають можливість здобути омріяну професію, продовжити навчання та стажування за кордоном (звісно, якщо виникне бажання), отримати «подвійний диплом».

А тепер враження учнів:

«Загалом у НУБіПі дуже сподобалося. Нас зустріли надзвичайно тепло, приділили велику увагу, захопливо розповіли про факультети. Дякуємо за гостинність, за смачну каву й цукерки!» (Жигадло Дар’я)

«Дякуємо НУБіПу за привітність колективу, цікаву подачу інформації та хороші враження» (Білоус Дарія)

«Дякуємо НУБіПу за чудових викладачів та веселих студентів» (Єршов Даян)

«Хороший університет, зручне місце розташування, дуже привітні викладачі» (Артем Суднач)

«Також дякуємо Божнюку Сергію, випускнику нашої школи, а нині студентові НУБіПу, за цікаву екскурсію на юридичний факультет та розповідь про студентське життя» (Жигадло Дар’я)

Лупан Наталія Миколаївна,

учитель української мови та літератури,

класний керівник 11 класу

 

Переглядів: 240 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua