Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 12:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Листопад » 26 » Обласна педагогічна студія психологів у Старому
13:59
Обласна педагогічна студія психологів у Старому

Обласна педагогічна студія психологів у Старому

25 листопада  відбулося перше засідання  обласної педагогічної студії практичного психолога Мухи Лоли Сайфуллівни з теми: “Розвиток емоційного інтелекту в учасників освітнього процесу”.

Захід було організовано на базі ОЗО “Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів” Вороньківської сільської ради Бориспільського району.

Гостинно зустрів учасників закладу директор школи Кравченко Сергій Миколайович. Із привітальним словом звернулася до учасників головний спеціаліст управління гуманітарного розвитку Чорноус Оксана Василівна. Учасників засідання педагогічної студії познайомила зі школою та провела змістовну екскурсію шкільними кабінетами та музеями заступник директора з навчально-виховної роботи Крисько Валентина Миколаївна.

Координувала зустріч методист відділу практичної психології і соціальної роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Багдасарова Людмила Віталіївна, яка ознайомила учасників з особливостями роботи педагогічної студії та наголосила на важливості і цінності навичок розвитку емоційного інтелекту.

У ході проведення заняття учасники педагогічної студії ознайомилися з поняттям емоцій та почуттів, дізналися  про важливість розвитку навичок soft skils у НУШ. Психолог розглянула складові розвитку емоційного інтелекту та ознайомила з практичними техніками та вправами щодо їх розвитку. Педагогам була запропонована практика майндфулнес, яка допоможе розвинути уважність до думок та почуттів, розвиває самосвідомість і практики щодо контролю емоцій. Слухачі мали можливість розібратися в причинах  появи негативних емоцій за допомогою “Глечика почуттів”, дізнатися про те, де зароджуються емоції, переглянути трейлер мультфільма “Думками навиворіт”,  меседжем якого є  емоції – надзвичайно важливі для повноцінного та щасливого життя.

Крім того, слухачам був запропонований  грунтовний матеріал щодо надання рекомендацій батькам у емоційному розвитку дитини та учасники розібрали стратегії поведінки вчителів для розвитку навичок “інтелекту успіху”. Також психолог запропонувала аудиторії практичний кейс для використання у роботі педагогів та  психологів.

Учасники педагогічної студії оцінили власний рівень розвитку окремих складових емоційного інтелекту, а також  дізналися про напрями його розвитку в подальшому.

Засідання педагогічної студії пройшло у дружній емоційній атмосфері, слухачі отримали багато фахової та практичної інформації.

$IMAGE14$

Переглядів: 526 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua