Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 30.04.2024, 00:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Червень » 7 » Ось і настало літо
15:05
Ось і настало літо

Ось і настало літо, а разом з ним розпочався оздоровчий період. Проведення літнього оздоровлення передбачає розв`язання навчально-виховних завдань, що досягається організацією змістовної діяльності дітей. З метою забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей влітку, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи під час літнього оздоровлення дітей у Пролісківському НВО проводиться робота щодо оздоровлення малюків. Літній період особливо сприятливий для зміцнення здоров`я дітей, їх повноцінного розвитку, початку загартування дитячого організму як у повсякденному житті, так і спеціально організованого.  Педагогами закладу розроблена  система заходів розвитку рухів у дошкіль­нят протягом дня, тижня, місяця. Вона спрямована на досягнення дітьми повноцінного фізичного розвитку, зміцнення здоров'я, формування рухової активності.

         Одна з найбільш ефективних форм активного відпо­чинку — розваги спортивного характеру. Їхній зміст скла­дають різноманітні фізичні вправиякі проводяться у формі веселих ігор та забавВправи, виконувані з емоційним піднесенням, особливо позитивно впливають на організм дитини. Під час фізкультурних розваг закріплюються ру­хові вміння та навички, формуються фізичні якості (швид­кість, спритність, орієнтація у просторі, міць) виховуються почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги, розви­ваються дисциплінованість та організованість.

         З боку керівництва НВО забезпечено належний контроль за організацією оздоровчої та виховної роботи з дітьми, за дотриманням правил охорони життя та здоров`я дітей.





За матеріалами http://proliskinvo.at.ua

Переглядів: 676 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua