Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 06.05.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2022 » Січень » 4 » Підсумки І (шкільного) та ІІ (регіонального) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад
16:35
Підсумки І (шкільного) та ІІ (регіонального) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

Підсумки І (шкільного) та  ІІ (регіонального) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад у Вороньківській громаді

З метою стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виявлення і розвитку обдарованих учнів було проведено шкільні та регіональні (з 4 жовтня 2021 року до 19 грудня 2021 року) олімпіади з української мови та літератури, іноземних мов (англійської, німецької), правознавства, історії, економіки, математики, біології, географії, астрономії, фізики, хімії, екології, інформатики, інформаційних технологій, трудового навчання.

У І (шкільному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін взяли участь  388 учнів: у 8-9 класах кількість учасників становила 256 учнів, у 10-11 класах - більше 123  учнів; у ІІ (регіональному) етапі  – 215 учні із 6 закладів загальної середньої освіти  сільської ради, в тому числі із загальноосвітніх шкіл Головурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мирненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сошниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» , ОНЗ «Вороньківський НВК»,  Кийлівської філії

На виконання наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 25 жовтня 2021 року № 210 «Про проведення І,ІІ,ІІІ етапів ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка у 2021-2022 навчальному році», наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 29 жовтня  2021 року № 213  «Про проведення І, ІІ, ІІІ етапів XХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2021-2022 навчальному році» були проведені Міжнародний конкурс з української мови ім. П.Яцика, Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Т.Г.Шевченка, в яких взяли участь: у шкільному етапі – 380 учнів, регіональному – 30 учні.

Більшість учасників олімпіад та конкурсів виявили глибокі знання з окремих предметів, високий рівень сформованості відповідних компетенцій, оригінальність у написанні творчих робіт.

Більшість олімпіад  відбувалися в режимі  он-лайн,  що  показало належну оснащеність  шкіл комп’ютерною технікою і володіння вчителями відповідними  технологіями для організації дистанційних  конференцій. Активну участь в організації та проведенні районних олімпіад брали педагогічні колективи закладів освіти:  ОНЗ «Вороньківський НВК» (олімпіади з трудового навчання,  астрономія, правознавство, ІІІ (обласний)  етап Міжнародного  конкурсу імені Яцика), Головурівська ЗОШІ-ІІІ ступенів (англійська мова), ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» (ІІІ (обласний)  етап Міжнародного  конкурсу імені  Тараса Шевченка. Умови дотримання  академічної  доброчесності  виконувалися на кожній олімпіаді завдяки відповідальним, які були призначені  наказом  і спостерігали за виконанням  відповідних умов.

За рішенням журі, 138  учні стали переможцями регіональних олімпіад, 14  учнів - літературних конкурсів та  2 - конкурсу-захисту робіт МАН, із них І місце посіли – 49 учнів, та 2 переможців районного етапу конкурсу-захисту робіт МАН,   ІІ місце – 49  учнів, ІІІ місце – 41 учні. Рекомендовано (згідно з квотою) – 49 учні до участі в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та  5 - до літературних конкурсів.

Кращих результатів на районному етапі досягли учні ЗЗСО: ОНЗ «Вороньківський НВК» (48 учнів-переможців районного етапу олімпіад, літературних конкурсів та конкурсу-захисту робіт МАН), ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» (30), Мирненська ЗОШ І-ІІІ ступенів (25).

 

Найбільше призових місць на регіональному етапі олімпіад вибороли    Ісай Олексій  учень 9 класу ОНЗ «Вороньківський НВК» – 6 (з них одне І місце), Шаповал Олександра учениця 9 класу ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів  – 5 (з них  чотири І місця),  Слепченко Артур  учень 10 класу ОНЗ «Вороньківський НВК"  -  5  (з них одне І місце)  по 4 місць мають: Пелагеша  Дарина учениця 8 класу ОНЗ «Вороньківський НВК»  ( з них два І місця) та Кобзар Аліна учениця 10 класу ОНЗ «Вороньківський НВК»  ( з них два І місця), семеро учнів мають по 3 призових місця: Ашомка Андрій та Прилепа Юрій - Мирненська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Войтюк Анна, Конотовська Ксенія та Ткаченко Анастасія – ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», Колісніченко Олександр – Головурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів:

 

 

Назва закладу

Кількість переможців олімпіад  (районний тур)

Кількість переможців літературних конкурсів

Кількість переможців конкурсу-захисту робіт МАН

Всього

 

1 місце

2 місце

3 місце

 

І м

ІІ

ІІІ

 
  1.  

Головурівська ЗОШ

5

3

5

ІІ-2

1

 

 

16

 

  1.  

Мирненська ЗОШ

7

9

9

І – 2, ІІІ - 1

 

 

 

28

 

  1.  

Сошниківська ЗОШ

4

2

7

 

 

 

 

13

 

  1.  

Старинська ЗОШ

14

7

9

І-1

 

 

 

30

 

  1.  

ОНЗ «Вороньківський НВК»

15

25

7

І-1, ІІ – 1, ІІІ - 1

1

 

 

51

 

  1.  

Кийлівська філія ОНЗ «Вороньківський НВК»

2

 

3

 

 

 

 

 

5

 

  1.  

Процівська ЗОШ

 

 

 

І-1, ІІ – 1, ІІІ - 1

 

 

 

3

 

 

Разом з тим слід  зазначити, що поряд з хорошими результатами є олімпіади в яких школи взагалі не взяли участі. Це олімпіада з економіки та російської мови. Дуже низькі результати показали учасники олімпіади з правознавства, що не дало можливості визначити призерів. Низькі результати показали учасники олімпіади 11 класу з математики, інформатики та інформаційних  технологій. В олімпіаді з екології взяла участь лише  учениця ОЗО «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» а в конкурсі - захисті МАН два учасники учні ОНЗ «Вороньківський НВК» та  Головурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Детальніше: Наказ №50

Переглядів: 797 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua