Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 04.05.2024, 04:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Грудень » 18 » Підведено підсумки огляду-конкурсу методичних кабінетів
20:17
Підведено підсумки огляду-конкурсу методичних кабінетів

Підведено підсумки огляду-конкурсу методичних кабінетів

     Протягом І семестру проводилась підготовка ЗНЗ району до огляду-конкурсу методичних кабінетів. З 2 по 15 грудня експертна комісія в складі голови комісії – Кравцова В.І., завідувача РМК, членів комісії: Кручко Н.С., головного спеціаліста відділу освіти, Гриценка Л.Г., методиста РМК, Бортнік М.І., заступника директора з навчально-виховної роботи Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили огляд методичних кабінетів у школах району. Під час конкурсу оцінювалось оформлення та наповнення кабінетів, умови для роботи педагогів, наявність сучасного обладнання та підключення до мережі Інтернет, робота шкільного сайту, методичні розробки, навчально-методичне та інформаційно-методичне середовище методкабінету та ЗНЗ, вивчалась документація ЗНВР, матеріали ППД та ДЕР, система роботи заступника з педагогами, з обдарованими учнями та ряд інших питань. Варто відмітити якісну підготовку навчальних закладів до огляду-конкурсу. В кожному методичному кабінеті були відмічено цікаві напрацювання та форми роботи. Всі матеріали були узагальнені наказом по відділу освіти, а переможці конкурсу отримали дипломи на нараді 17 грудня. Варто відзначити, що майже всі методичні кабінети отримали сертифікати високого та достатнього рівнів.

Переможцями конкурсу стали:

І місце (по 110 балів) поділили методичний кабінет Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів – заступник директора з навчально-виховної роботи Тичина Людмила Павлівна та методичний кабінет Щасливського НВК – заступники директора з навчально-виховної роботи: Богдан Нінель Іванівна, Тригуб Ірина Анатоліївна та Братусь Леся Василівна.

ІІ місце (102 бали) вибороли методичний кабінет Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів  - заступник директора з навчально-виховної роботи Олешко Юлія Анатоліївна та методичний кабінет Старинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – заступник директора з навчально-виховної роботи Циганок Галина Олексіївна.

ІІІ місце (101 бал)  за методичним кабінетом Рогозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, заступник директора з навчально-виховної роботи Харченко Людмила Анатоліївна.

 По 100 балів отримали методичні кабінети Вороньківської, Гнідинської та Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

        

     

       

          

                 

   

 
 
 
 
 
Переглядів: 766 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua