Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 01:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Січень » 18 » ПРОФСПІЛКА ІНФОРМУЄ
13:18
ПРОФСПІЛКА ІНФОРМУЄ

ПРОФСПІЛКА ІНФОРМУЄ

Реалізація пропозиції про збільшення посадових окладів освітянам до рівня середньомісячної заробітної плати працівників промисловості потребуватиме вишукання суттєвих додаткових бюджетних ресурсів. Про це йдеться у відповіді П.О.Порошенка на петицію про «відновлення гарантій, передбачених ст.57 Закону України «Про освіту» щодо розмірів середніх посадових окладів освітян», що оприлюднена на офіційному інтернет-представництві глави держави. Разом з тим Порошенко заявив, що поділяє стурбованість громадськості щодо порушеної проблеми та запевнив, що питання відновлення престижності праці педагога є надзвичайно важливим.

«У складні часи неоголошеної війни у 2015 році нам вдалося двічі підвищити оклади працівникам освіти – з вересня і грудня. Упевнений,що робота у цьому напрямі буде продовжена  й у 2016 році», - йдеться у відповіді на петицію освітян. Як відомо, наприкінці грудня 2015 року петиція про відновлення гарантій щодо розмірів середніх посадових окладів освітня, передбачених ст.57 Закону України «Про освіту», була зареєстрована керівником Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександром Яцунем, отримала понад 25 тисяч підписів,що є умовою для її розгляду.

"Разом з тим реалізація пропозиції про збільшення видатків на освітню галузь для установлення середніх посадових окладів педагогічним, науково-педагогічним працівникам на рівні середньомісячної (подвійної середньомісячної) заробітної плати працівників промисловості, а також доплат спеціалістам, які працюють в системі освіти, до рівня середньомісячної заробітної плати працівників у цілому по народному господарству потребуватиме вишукання суттєвих додаткових бюджетних ресурсів. Водночас важливо під час розроблення та ухвалення відповідних законодавчих ініціатив урахувати фінансові можливості державного бюджету, частина якого наразі спрямовується на забезпечення обороноздатності нашої країни", - заявляє Порошенко.
 

http://boruspilpon.at.ua/

Переглядів: 494 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua