Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 18:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Березень » 3 » Районний семінар
11:04
Районний семінар

   19 лютого 2014 року на базі Старинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів початкових класів з теми «Упровадження здоров'язберігаючих технологій в навчальний процес молодших школярів відповідно до Державного стандарту початкової  загальної освіти». На семінарі були присутні вчителі 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

   Учасники семінару відвідали уроки: в 4 класі з природознавства «Карпатські гори» (вчитель Шкрадюк Ольга Олександрівна), в 2 класі з основ здоров 'я «Харчування і здоров 'я» (вчитель Іллінська Олена Миколаївна), в 1 класі з природознавства «Дикі та свійські тварини» (вчитель Форостянко Лариса Володимирівна). Уроки проведено на високому рівні з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

   В теоретичній частині семінару вчителі з головою районного методичного об'єднання вчителів 2-х класів, вчителем початкових класів ВОлександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шеремет Оленою Анатоліївною опрацювали Державний стандарт початкової загальної освіти, обговорили вимоги навчальної програми початкової школи, проаналізували підручники.

   Методист РМК Бриль Л.М. довела до відома учителів початкових класів результати інтернет - зборів батьків першокласників. Близько 85 % повідомлень указують на досить чисельну низку   чинників, що впливають на здоров’я дитини. Респонденти указують, насамперед, на психологічно - емоційний стан дитини.  

   Організацією харчування першокласників задоволені близько 77 % респондентів. 11 % батьків висловлюють часткове задоволення організацією харчування їхніх дітей. Понад 12 %. дописувачів указує на низьку якість харчування. Нарікання викликає одноманітність, відсутність у меню свіжих овочів і фруктів, масла та сиру.

    У багатьох повідомленнях, окрім зазначених проблем, порушуються питання необхідності постійного підвищення кваліфікації як молодих, так і досвідчених вчителів початкових класів для удосконалення якості навчання та виховання першокласників.




Переглядів: 698 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua