Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 17:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Грудень » 12 » Районний семінар вчителів початкових класів
09:32
Районний семінар вчителів початкових класів

Районний семінар вчителів початкових класів

       5 грудня 2012 року Ревнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гостинно зустрічала вчителів початкових класів району. Тут було проведено семінар на тему « Розвиток пізнавальної активності учнів початкової школи на уроках та в позакласній роботі». В рамках семінару було презентовано роботу методичного об’єднання вчителів-початківців школи, розглянуто теоретичну сторону питання активізації навчальної діяльності учнів.

    Насиченою та емоційною була практична частина семінару, яка включала в себе інтегрований урок позакласного читання і природознавства в 3 класі на тему : «В неповторний світ тварин всі рушаєм, як один» (вчитель Вовк С.П.), урок–подорож по Океану музики в 2 класі «Зображення в музиці внутрішнього світу людини, її характеру, почуттів, думок» (вчитель Поліщук Н.Л.) та прес-конференцію «Птахи – це таїнство і краса» з учнями 2 і 4 класів (вчитель Чабан Н.О.). 
Учасники семінару ще раз переконались в тому, що пізнавальна активність учнів розвивається у процесі наполегливої, систематичної діяльності вчителя та учнів. І навчити дітей висловлювати та доводити свою думку, пізнавати, відчувати, уявляти - це робота не одного дня, а щоденна праця всіх учасників навчально-виховного процесу.

     Також методист РМК Бриль Л.М. надала методичні рекомендації  щодо складання плану індивідуальної підготовки та проходження атестації педагогічними працівниками.

      План індивідуальної підготовки та проходження атестації складається педагогічним працівником спільно з членом атестаційної комісії, який закріплений за ним для надання консультативної допомоги та вивчення системи й досвіду роботи педагога. Обов’язковою умовою є погодження з головою профспілки установи. План затверджується керівником закладу або установи. Він сприяє системному та неупередженому вивченню досвіду роботи педагога, допомагає йому зробити змістовний самоаналіз своєї діяльності





Переглядів: 631 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua