Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 13:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Березень » 6 » Ранкова зарядка від олімпійської чемпіонки
16:22
Ранкова зарядка від олімпійської чемпіонки

 Ранкова зарядка від олімпійської чемпіонки

З метою збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я та забезпечення необхідної рухової активності в Кіровській школі проводиться щоденна ранкова гімнастики.

Фізкультурно-оздоровчі заходи в режимі навчального дня – складова фізкультурно-оздоровчої роботи школи. Систематичне проведення таких заходів сприяє фізичному розвитку учнів, підвищенню розумової працездатності, виховує в них дисциплінованість і організованість.

6 березня до Кіровської школи завітала олімпійська чемпіонка з важкої атлетики,випускниця школи, член батьківського комітету Наталія Скакун, яка провела для учнів молодшої школи ранкову зарядку. Школярі із задоволенням займалися вправами, отримали позитивні емоції, заряд енергії на навчальний день, поповнили свій комплекс вправ ранкової зарядки новими вправами від олімпійської чемпіонки.

Зустріч продовжили у актовій залі. Наталія Анатоліївна розповіла учням про свої спортивні досягнення, поділилась власним рецептом успіху, спогадами про олімпійські ігри. Дуже зацікавила школярів розповідь про нелегкий шлях до олімпійської медалі, який починався із стін школи та Лебединського спортивного залу. Наталія Анатолівна розповіла про свого першого тренера Ратушняка  М.П., про приклад наставника, багаторазового чемпіона світу та Європи з важкої атлетики Базюченка П.М. А найтеплішими були спогади про навчання у рідній школі, першу вчительку Білик М.Ф., виступи на шкільній сцені у складі дитячого колективу «Джерельце»…

Учні зрозуміли, що лише наполеглива праця, подолання труднощів, впевнене просування до своєї мети принесуть сподіваний успіх, результат. Сподіваємося на нові зустрічі з відомими людьми села, випускниками, цікавими особистостями, що стали доброю традицією школи.

Переглядів: 614 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua