Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 01.05.2024, 08:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Вересень » 25 » «Реалізація принципів наступності та перспективності між дошкільною та початковою ланками для забезпечення якості освіти»
20:37
«Реалізація принципів наступності та перспективності між дошкільною та початковою ланками для забезпечення якості освіти»

25 вересня 2013 року у Пролісківському НВО "Загальноосвітня школа І ступеня-дитячий садок» проведено семінар для завідуючих ДНЗ району «Реалізація принципів наступності та перспективності між дошкільною та початковою ланками для забезпечення якості освіти». У роботі семінару взяли участь 23 завідуючих ДНЗ Бориспільського району, радник голови Бориспільської районної державної адміністрації з гуманітарних питань Бархатов Д.С., начальник відділу освіти Бориспільської РДА Неруш М.В., голова Бориспільської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сьомак С.П., депутати Щасливської сільської ради Трикоз Н.А., Крупка С.І. Відповідно до плану проведення учасники семінару відвідали заняття у середній групі «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» (вихователь Логункова О.Є.), урок основ здоров'я у 3 класі (вчитель Пестовнікова О.В.). У рамках щорічного районного конкурсу «Веселі нотки» свої вокальні та хореографічні здібності продемонстрували вихованці усіх вікових груп дитячого садка. Учасники семінару переглянули театралізовану виставу у виконанні дітей старшої групи, а також мали змогу милуватись талантами учнів 2-4 класів, які залюбки виконували українські народні пісні, таночки, грали у народні ігри (музичний керівник Колесник Т.В.)

Одним із пріоритетів діяльності влади є створення належних умов для навчання та виховання дошкільнят. Підтримуючи цю ініціативу, у Пролісківському  НВО 25 вересня 2013 року відкрито кімнату сенсорного розвитку для забезпечення дітей з особливими потребами необхідними засобами реабілітації (керівник проекту – вихователь-методист Ашпетова В.П.). Усі присутні відмітили якісні умови для навчання та безпечного перебування усіх учасників навчально-виховного процесу, які забезпечує сільська громада на чолі з головою с. Щасливе Шмаюном М.Ф.

У закладі також організовано виставку дитячих робіт, портфоліо кращих педагогічних працівників. Готуючись до відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, педагогічні працівники усіх дошкільних закладів району  проведуть дні відкритих дверей 27 вересня 2013 року.









Переглядів: 603 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua