Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 21:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Лютий » 28 » Семінар 23 лютого
17:26
Семінар 23 лютого

ЗАБЕЗПЕЧИТИ  УМОВИ  ДЛЯ  САМОРЕАЛІЗАЦІЇ  ОСОБИСТОСТІ

 Уміння учнів самостійно вчитися, критично мислити, здатність до самопізнання у різних видах творчої діяльності досягається завдяки інтерактивним методам навчання.

Проблемі забезпечення умов для самореалізації особистості шляхом впровадження сучасних освітніх технологій був присвячений семінар для керівників шкільних методичних об’єднань учителів-словесників, який відбувся 23 лютого в Ревнівській ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Учасники семінару мали можливість не лише спостерігати урок (світової та української літератури, української мови), а й переконатись, що інноваційні прийоми навчання розвивають асоціативне та креативне мислення, творчі здібності, що сприяє формуванню активної життєвої позиції, духовних цінностей. Керівники шкільних МО ЗНЗ району порівнювали особливості та провідні принципи традиційної й інноваційної педагогіки.

Учителі навчального закладу Долобан Олена Олексіївна, Коваль Надія Петрівна, Бідненко Валентина Миколаївна поділилися досвідом  навчання учнів узагальнення художніх явищ, зосередження уваги на художніх деталях, вміння висловлювати власне ставлення до певної інформації. Презентувала роботу шкільного методичного обєднання керівник – Долобан О. О.

У програмі семінару відбувся позаурочний захід до 185-ої річниці від дня народження відомого українського письменника Леоніда Івановича Глібова «Чарівна скарбниця дідуся Кенира» - презентація спільної роботи вчителя світової літератури та образотворчого мистецтва Шульги Мирослави Олексіївни, бібліотекаря закладу Опарієнко Ірини Анатоліївни та вчителів-словесників.

Методичний кабінет відділу освіти дякує керівництву навчального закладу за створення сприятливих умов для проведення семінару.

 Конспекти уроків з української мови, світової літератури – див. меню сайта, вчителю української мови та літератури

Фотоальбом семінару можна переглянути <<ТУТ>>

Переглядів: 628 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua