Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 28.03.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Лютий » 11 » Семінар-практикум психологів району
16:23
Семінар-практикум психологів району
Семінар-практикум психологів району

05.02.2014 року у Кіровській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум з практичними психологами загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Психологічний супровід обдарованих дітей та учнів з високим рівнем здібностей у навчальних закладах».

Практичний психолог Кіровської ЗОШ  Калач Інна Вікторівна  провела заняття з елементами тренінгу з учнями, що мають високий рівень здібностей, на тему: «Формування впевненості в собі».   Серед найцікавіших можна назвати вправу «Цікавий персонаж»: по черзі від кожної з груп один представник  обирає собі роль, всі інші учасники: допитливі кореспонденти радіо, телебачення, газет, журналів – беруть у нього інтерв’ю. Учні добре зіграли вибрану роль, цим самим підняли рівень упевненості в собі.  Вправою, яка зацікавила учасників заняття, стала «Якби я був…», де учасники обирали собі будь-яку річ (лампу, ножиці, парасольку…) та поринали в її світ, уявляли себе цією річчю, створювали розповідь про її життя, про турботи, про минуле та майбутнє… Всі інші учні повинні були здогадатися, про яку річ йшла мова. Учасники творчо і креативно підійшли до виконання  вправ, проявили акторські здібності,уміння знаходити вихід із ситуацій, відстоювати власну думку, аргументувати її.  А найголовніше – підвищили власну самооцінку і впевненість у собі.

Завідувач НМЦПС Смотрін Володимир Олександрович виступив з доповіддю на тему: «Алгоритм психологічного супроводу обдарованих дітей та учнів з високим рівнем здібностей у навчальних закладах».

Інформацію про практику написання творчих робіт членами МАН у загальноосвітньому навчальному закладі з питань психології та педагогіки висвітлила практичний психолог Щасливського НВК Бортник Ніна Іванівна, презентувавши роботи учнів-членів МАН.

Практичним психологом Старинської ЗОШ Мухою Лолою Сайфулівною були підведені підсумки олімпіади з основ психології та педагогіки серед учнів ЗОШ району.

Учасники семінару–практикуму залишилися задоволені його проведенням.

Переглядів: 574 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua