Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 21:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Січень » 10 » Семінар-практикум «Створення інноваційного освітнього простору на уроках та в позакласній діяльності вчителя обслуговуючої праці»
13:03
Семінар-практикум «Створення інноваційного освітнього простору на уроках та в позакласній діяльності вчителя обслуговуючої праці»

Семінар-практикум «Створення інноваційного освітнього простору на уроках та в позакласній діяльності вчителя обслуговуючої праці»
      9 січня у своїй творчій майстерні зустрічала колег-вчителів обслуговуючої праці Бориспільського району Похиль Наталія Дмитрівна (Мирненська ЗОШ). Цього разу методичне об»єднання зібралося на семінар-практикум «Створення інноваційного освітнього простору на уроках та в позакласній діяльності вчителя обслуговуючої праці». На початку зустрічі методист РМК Петренко Галина Ігорівна зупинилася на важливості формування конкурентного освітнього середовища як однієї з умов побудови Нової української школи , звернула увагу на критерії оцінки якості праці вчителя трудового навчання та пошуку шляхів підвищення професійного рівня педагогів. Адже праця вчителя- це постійний творчий пошук, результатом якого є сформована особистість вихованців сучасного навчального закладу з певними якостями та уміннями. 
     Вчителі разом з керівником методичного об»єднання Олешко Ларисою Олександрівною обговорили шляхи розвитку творчої особистості на уроках та в позакласній роботі з обслуговуючої праці. І хоча учні нашого району традиційно показують високі результати на ІІ, ІІІ та ІУ етапах Всеукраїнської олімпіади, кожного року після проведення ІІ етапу аналізуються роботи учнів, звертається увага на основні недоліки та шляхи їх подолання, тому робота з обдарованими учнями триває протягом року.
    Майстер-клас, що провела Похиль Наталія Дмитрівна, був присвячений використанню Веб-сервісів у процесі підготовки та проведення уроків обслуговуючої праці. 
Висловлюємо щиру подяку директору школи Похиль Тарасу Ростиславовичу за сприяння у підготовці та організації семінару, невтомній творчій особистості Наталії Дмитрівні за щире бажання поділитися своїми надбаннями з колегами. Добра і щастя вам у новому 2019 році!


Петренко Г.І., методист РМК
Фото: Мирненська ЗОШ

Переглядів: 446 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua