Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Листопад » 8 » Семінар-практикум заступників директорів ЗЗСО
18:59
Семінар-практикум заступників директорів ЗЗСО

Семінар-практикум заступників директорів ЗЗСО

8 листопада заступників директорів з навчально-виховної роботи приймала Головурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Наталія Іванівна Ганчарюк запросила колег на урок української мови у 6 класі «Активна і пасивна лексика (архаїзми, історизми, неологізми). де учасники мали змогу ознайомитися з основними способами використання інтерактивної дошки на уроці.

У вступному слові до практичного заняття з  основ та принципів роботи мультимедійного комплексу, програмного забезпечення SMART Notebook 19 директор школи Форостовський Андрій Михайлович акцентував увагу на неминучості змін освітнього процесу, освоєнні і застосуванні інноваційних технологій.

Наталія Іванівна детально розповіла та показала функціональні можливості інтерактивної дошки і власні напрацювання. Було багато запитань і бажання колег освоїти нову технологію.

 В наступній частині семінару методист РМК Чигрин Т.В. провела практичне заняття з питання організації атестації педагогів у поточному році. Колеги ознайомилися зі зразками самооцінки, експертної оцінки адміністрацією закладу, методичним об’єднанням професійного росту педагогів. Обговорили питання курсової перепідготовки, сертифікованих заходів (отримання вчителями посвідчень, свідоцтв, сертифікатів). Заступники отримали домашнє завдання: розробити критерії експертного оцінювання педагогів, які атестуються на присвоєння чи відповідність педагогічного звання.

Бриль Людмила Миколаївна, методист РМК, звернула увагу на необхідність дотримання Положення по атестацію.

Кравцов Віктор Іванович, підсумовуючи захід, наголосив на необхідності проведення навчань зі SMART-дошками педагогів в усіх школах району, як однієї з необхідних умов модернізації освітнього процесу, тим більше, що всі вчителі перших та других класів за сприяння начальника управління Каськіва Миколи Ігоровича вже пройшли дводенні навчання в Київському Університеті імені Бориса Грінченка. Всі заклади мають по кілька кабінетів, обладнаних відповідною технікою і вчителі-предметники зможуть розширити свої знання і вміння, поділитися своїми досягненнями та напрацюваннями при роботі із SMART-дошками.

Були розглянуті робочі питання щодо проведення професійного конкурсу «Вчитель року», олімпіад та літературних конкурсів.

По завершенню були прийняті рекомендації.

Переглядів: 354 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua