Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 15:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Лютий » 26 » Сходження до спортивного Олімпу
09:22
Сходження до спортивного Олімпу

Сходження до спортивного Олімпу

За традицією в кінці лютого у Щасливському НВК підводять підсумки спортивного року та приймають до спортивного гурту учнів новоствореного спортивного класу.

 Актова зала була заповнена вщент. Серед присутніх були батьки, випускники спортивних класів минулих років, учні, тренерський склад, вчителі. На спортивне свято «Сходження до спортивного Олімпу»  завітали почесні  гості: голова Федерації футболу Київської області Тютюн О.Я., виконавчий директор Федерації футболу Київщини Михальський В.М, Президент Дитячої Футбольної Ліги Київщини Золотухін В.В., які привітали юних спортсменів, висловили слова вдячності за ті результати, яких щаслив чани досягли в змаганнях обласного та Всеукраїнського рівнів.

Під бурхливі оплески зали ведучі свята Владислав  Панченко,  Ірина Левченко та Олександр Федосов запросили на сцену юних шестикласників зі своїм тренером Миколою Литовчаком. Кожен шестикласник покуштував солодко – гіркий напій, як нагадування про те, що на спортивному шляху йтимуть поруч не тільки солодкі перемоги, а й гіркі поразки, і дітям треба навчитись бути готовими до цього. Від імені страхової компанії «Лафорт» юні спортсмени отримали спеціальні подарунки. Тренеру команди Миколі Литовчаку голова Федерації футболу Київщини Тютюн О.Я.  з нагоди 60-річного ювілею вручив лист – подяку та наручний годинник . Батьки майбутніх чемпіонів піднесли Миколі Олексійовичу букет квітів і висловили сподівання на те, що тренеру вдасться «зліпити» з їхніх дітей , не тільки справжніх спортсменів, а й людей.

Традиційно на спортивному святі вітали кращих. Напередодні шляхом таємного голосування було визначено переможців у різних номінаціях.  «Кращим гравцем  1999р.н.» визнано  Романенка Андрія, «Кращим нападником» -  Куроченка Вячеслава, «Кращим захисником» - Карвацького Андрія,  «Кращим воротарем» - Федосова Олександра, «Кращим півзахисником» - Касяненка Миколу, «Кращим бомбардиром» - Іщенка Віталія,  Салтанов Назар став переможцем у номінації «Гравець – майбутнє»  . Кращою командою 2012 року  визнана  команда 11 класу (тренер Євген Панченко, капітан Владислав Панченко).

Номінанти з рук почесних гостей одержали спеціальні нагороди, як, вже вкотре, і на свято представив начальник відділу з питань  фізичної культури Бориспільської РДА Микола Каськів  -  випускник Щасливського НВК, житель с.Щасливе.

Крім того для переможців та їх друзів були представлені цікаві учнівські номери художньої самодіяльності. Тепло зустрічали на сцені номер юних гімнасток, спів  солісток Марії Прядко, Зоряни Макаренко та  Катерини Козак, оригінальний виступ танцюристки Тетяни Шкари.  Серед номерів, які підготували учні спортивних класів, визначити кращі  було просто неможливо, оскільки всі були дотепними й цікавими.

Переможців та призерів у змаганнях з боксу Микиту Катасонова, Максима Ткачука, Євгена Кондратюка, юних борців – Максима Овдія, Владислава Швеця, Андрія Бородія, Романа Коваля вітали наші колишні випускники, палкі любителі спорту – Василь  Гармашов  та депутат сільської ради Олександр Бовсуновський, які побажали юним спортсменам   пройти наступний рік з перемогами та без травм.

 Заступник директора Нінель Богдан побажала  спортсменам досягти свого Олімпу і не тільки у спорті,  подарувала величезний пиріг, яким учні 6 спортивного класу люб’язно поділилися з випускниками.

                                                                                                             Юрій Йовбак



 

Переглядів: 635 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua