Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 02:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Серпень » 4 » Скоро до школи!
10:54
Скоро до школи!

Скоро до школи!

Незабаром заклади освіти Вороньківської сільської ради запросять учнів до навчання.

У ОНЗ «Вороньківський НВК», крім учнів Воронькова, будуть навчатися і учні сіл Кийлів, Головурів, Жеребятин, Проців, для яких буде забезпечено підвіз шкільними автобусами за графіками минулого року.

У селі Проців у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжується, згідно плану, реконструкція школи. Роботи повинні завершитися 25 грудня 2021 року.  Впродовж І семестру для учнів 5-11 класів, що проживають в с. Проців, буде організовано навчання у ОНЗ «Вороньківський НВК». До школи учні та працівники будуть підвозитися шкільними автобусами, відповідно до затвердженого маршруту та графіку. Учні 1-4 класів Процівської ЗОШ І ступеня в І семестрі продовжать навчання, як і в попередньому навчальному році.

Головурівська, Мирненська та Сошниківська ЗОШ І-ІІІ ступенів працюватимуть у звичному режимі. Старинська ЗОШ реорганізовується у Опорний заклад освіти.

Головурівська ЗОШ: проведено косметичний ремонт приміщень школи, цоколю, ремонт автобуса;

Мирненська ЗОШ: завдяки спільному проєкту Виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та Благодійного фонду “МХП-Громаді” проведено ремонт приміщення фойє школи та ремонт навчального кабінету 1 класу. За кошти місцевого бюджету відремонтовано цоколь,  замінено відводи каналізаційних відходів та підготовлено автобус. Планується до 28 серпня завершити частковий ремонт опалювальної системи.

Сошниківська ЗОШ: проведено косметичний ремонт котелень, підсобних  приміщень, будівель школи, спортивних споруд, класних кімнат. Пофарбовано 240 погонних метрів огорожі. До 24 серпня планується провести ремонт павільйону, зруйнованого буревієм;  косметичний ремонт надвірних туалетів; фарбування цоколя будівлі; ремонт шкільного автобуса.

Старинська ЗОШ: проведено поточний ремонт всіх навчальних кабінетів; ремонт цоколя школи; ремонт математичного кабінету №2 (стеля, шпалери); штукатурка стін у спортзалі, у коридорах; кладка плитки у зовнішньому туалеті; ремонт кабінету для 1-го класу  (заміна шпалер). Планується до 29 серпня: частковий ремонт даху приміщення автосправи, майстерень; ремонт навчальних кабінетів автосправи, майстерень, частковий ремонт опалювальної системи.

ОНЗ «Вороньківський НВК»: за сприяння компанії «Selfish Club» у Кийлівській філії ОНЗ «Вороньківський НВК» проведено капітальний ремонт харчоблоку, закуповується нове кухонне обладнання, завершується реконструкція газової котельні.

За кошти місцевого бюджету та залучені кошти проводиться капітальний ремонт 4 кабінетів; проведено косметичний ремонт всіх навчальних кабінетів, коридорів, роздягалень, полаковано більше 500 кв. метрів підлоги спортивного залу, ремонтуються шкільні автобуси та вхідні сходи у Кийлівській філії.

Території шкіл персоналом підтримуються впродовж літа у належному стані.

Заклади освіти повністю готові до нового навчального року та гостинно відкриють двері для наших учнів.

Переглядів: 417 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua