Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 01.05.2024, 06:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Квітень » 8 » Спортивні канікули юних щасливчан
14:59
Спортивні канікули юних щасливчан

З метою підготовки юнаків до участі у Чемпіонаті Дитячої Юнацької Футбольної Ліги України юнацькі команди Щасливського НВК взяли участь у різноманітних турнірах, які проводились на весняних канікулах. Змагаючись, діти мали нагоду відпочити, познайомитись з історичними та культурними пам’ятками нашої держави, побачити як живуть їхні однолітки в різних куточках України.

З 20 по 30 березня 2013 року команди 11-го (тренер Панченко Є.В.) та 6-го (тренер Литовчак М.О.) класів брали участь у турнірі з футболу «Кримський підсніжник», який проходить щорічно у м.Євпаторії; команди 7-го (тренер Лесик І.П.) та 5-го(тренер Турда П.П.) класів з 26 по 31 березня 2013 року брали участь у VII Міжнародному турнірі з футболу пам’яті В.Ковача у м.Мукачево; з 21 по 31 березня 2013 року команди 8-го (тренер Косовець О.М.) та 9-го (тренер Науменко В.Г.) класів були на тренувально- оздоровчих зборах у м.Бахчисарай; з 24 березня по 1 квітня 2013 року у м.Нікополь  проходив міжнародний турнір «Нікопольський колос» , в якому взяла участь команда 10-го класу (тренер Варениця В.О.).

Поряд з щоденними тренуваннями, учні мали добру нагоду позмагатись зі своїми ровесниками, награти певні моделі ведення гри, відшліфувати майстерність, порівняти свої можливості з командами суперника.

Команда юнаків 11 класу на турнірі зіргала  6 ігор. Дві, з них закінчились нічиєю (з командами Мінська та Чебоксар), дві перемогою з рахунком 2:0 та 3:1 (з командами Іллічівця та Сум) та дві поразкою. Кращим гравцем команди , на думку організаторів турніру, визнано Ковтонюка Артема. Добре проявили себе на турнірі Іщенко Віталій, Кріт Ярослав, Овчаренко Юрій.

Команда 10 класу стала переможцем серед команд у своїй віковій категорії, випередивши команди із Санкт-Петербургу, Кривого Рогу та інших міст колишнього Радянського Союзу. Командою було зіграно 5 ігор. Першу гру з командою з м.Москви виграли з рахунком 6:0, в другій грі нічия з командою Кривбасу. В третій та четвертій грі перемогли команди «Ворскла» (Полтава ) та «Металург» (Запоріжжя) з рахунком 2:0 та 5:0. У фіналі перемогли з рахунком 1:0 команду «Іжорец-Інкон» (Санкт-Петербург). Слід також зазначити, що наші воротарі на пропустили під час турніру жодного м’яча. Кращим захисником турніру визнано Карвацького Андрія, а кращим воротарем – Полозенка Євгена.

Команда 9 класу провела підготовчо-тренувальний збір в м.Бахчисарай. За період підготовки командою було зіграно 5 контрольних ігор.  П’ятнадцятирічні Щасливчани перемогли команди з Петербургу та Дніпропетровська. Зіргали в нічию з командою Бахчисараю і програли команді АР Крим.

Юнаки 8 класу провели підготовчо-тренувальний збір в м.Бахчисарай. Команда зіграла 5 контрольних ігор. Дві з яких закінчилися перемогою, дві – нічиєю і одна – поразкою.

На турнірі у м.Мукачево команда 7 класу провела 6 контрольних ігор з командами Ужгорода, Львова, Мукачева та Сербії. Кращим захисником турніру було обрано Хоменка Івана.

Команда 6 класу привезла з м.Євпаторій чудовий трофей, який одержала за перемогу у турнірі «Кримський підсніжник». Наші юні футболісти перемогли команди Києва, Бєлгорода, Чебоксар. Кращим бомбардиром змагань став Савчук Олександр, який забив 12 м’ячів у ворота противника. Вітаємо хлопців з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Дуже старалась на своєму першому турнірі команда 4-5-х класів у м. Мукачеві. Правда, досягнути великих результатів їм поки що не вдалось. Але хлопці добре себе проявили і завоювали симпатії глядачів. Кращими на цьому турнірі визнані Ілля Бойко, Дмитро Онофріюк, Назар Салтанов, Олексій Барановський, Денис Ярмак.

1 квітня , як і всі школярі, стомлені, задоволені й трішки засмучені, вже сіли за парти. Ніякого відпочинку, адже 13 квітня розпочинається ІІ коло Чемпіонату України ДЮФЛ.

Переглядів: 620 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua