Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 17:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Вересень » 4 » Свято першого дзвоника
16:57
Свято першого дзвоника

Свято першого дзвоника у Щасливому

В тридцяте перший осінній день запросив на ошатно прибране шкільне подвір’я батьків, вчителів та учнів на свято Першого дзвоника. Іменинниками свята були 81 першокласник у супроводі своїх вчителів-класоводів: талановитої чарівниці дитячого настрою Карпенко Л.А., доброзичливої та мудрої Білик С.П., невтомної та творчої Якубовської Т.В.

Урочисте відкриття лінійки розпочалося з державного гімну України та підняття прапору учнями-одинадцятикласниками: Олегом Мартовим, Олександром Ковальовим та Станіславом Шараєм.

Квіти до обеліску Слави та видатному українському письменнику Т.Г.Шевченку традиційно поклали найкращі учні: Віктор Гармашов, Наталія Кизим, Максим Третяк та Зоряна Макаренко.

Як завелося, першим всіх школярів привітав директор школи Ю.Ю. Йовбак, і побажав, щоб зерна науки, здобуті у школі дали добрі сходи і зросли у душах щедрим урожаєм. Вчителям побажав міцного здоров’я, успіхів та творчого натхнення у тридцятому ювілейному навчальному році. На святі учням побажали доброї долі в житті, міцних знань почесні гості: Стрілько В.І., президент Міжнародного благодійного фонду ім. Ярослава Мудорого, Повх М.Г., радник голови Бориспільської райдержадміністрації, Мудровська В.І., представник районного відділу освіти, Шмаюн М.Ф., голова Щасливської сільської ради.

Хвилюючим став виступ почесної жительки с. Щасливого Шадуріної Раїси Миколаївни, яка в далекому 1983 році разом з односельцями брала участь у розбудові навчального закладу, пришкільного парку.

Окрасою свята був виступ першокласників, які не дивлячись на хвилювання, показали свої вміння декламувати вірші, танцювати та співати пісні. Нікого не залишив байдужим виступ першокласниць Вікторії Коваль та Ярослави Бойченко, які чарівним співом зачарували всіх присутніх.

Приємний сюрприз для першачків підготували одинадцятикласники, подарувавши їм шкільне приладдя та солодкі калачі, щоб засолодити душу.

Найочікуванішим моментом свята був «перший дзвінок», який дали учень 11-А класу – Сергій Ярмоленко та учениця 1 –Б класу – Поліна Воробей, яка сповістила всім присутнім про початок нового навчального року:

«Дзвени, мій дзвонику, і весело співай!

Щасливо, срібно, радісно, дитино!

І про уроки всім нам сповіщай,

У добрий час, моя шкільна родино!»

По закінченню свята н першокласників чекала традиційна запашна каша, яку вони залюбки скоштували.

І враз шкільні коридори наповнилися дзвінким сміхом учнів та радісними усмішками гостей. Розпочався новий навчальний рік!

Переглядів: 1119 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua