Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 24.04.2024, 19:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Лютий » 4 » В Києві відбудеться виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012"
13:27
В Києві відбудеться виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012"
В Києві відбудеться виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012"

15 лютого 2012 року у Національному центрі "Український дім" відкриється XV Ювілейна міжнародна виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012"

У ході проведення виставки, що відбуватиметься протягом трьох днів, майбутні абітурієнти, педагоги та освітні менеджери зможуть ознайомитися з діяльністю та навчальними програмами провідних вітчизняних вищих навчальних закладів, отримати інформацію про умови вступу, переваги навчання, програми підготовки тощо.

Оскільки географія учасників виставки буде представлена всіма регіонами країни учні шкіл та батьки зможуть дізнатися про особливості навчання в вузах кожного регіону.

В рамках виставки відбудеться презентація "Освіта України "Інноваційні технології навчання", під час якої будуть представлені досягнення навчальних закладів та інноваційні розробки у сфері освіти. Також будуть проведені семінари та «круглі столи» на яких буде обговорено актуальні питання навчально-виховного процесу.

Метою заходу є презентація інноваційних методів навчання, ознайомлення відвідувачів виставки із діяльністю компаній-лідерів в напрямку інноваційних технологій навчання та впровадженням найкращих практик.

Під час презентації експерти компаній Intel, Microsoft, Epson, Mimio та Ингресс нададуть інформацію про інноваційні продукти для навчання, а також їх застосування в навчально-виховному процесі.

Виставка представить насичену конкурсну програму для обдарованої молоді: Національний конкурс малюнку, Національний конкурс архітектурних проектів, Національний конкурс молодих композиторів ім. Івана Карабиця, Національний конкурс "Первоцвіт" та Національний конкурс "Веб-сайт – обличчя успіху".

В оргкомітеті повідомили, що під час проведення XV Ювілейної міжнародної виставки навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012", освітяни, випускники, батьки та студенти зможуть також отримати багато корисної інформації про освітній простір, тенденції та пропозиції освітніх закладів на вітчизняному освітньому ринку. Також, серед відвідувачів виставки буде проведений розіграш цінних подарунків. Умови участі у розіграші.

Виставка відбудеться з 15 до 17 лютого у Національному центрі "Український дім", м. Київ, вул. Хрещатик, 2. (ст. метро "Майдан Незалежності").

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту  України, Національна академія педагогічних наук України, Київська торгово-промислова палата та виставкова фірма "КАРШЕ".

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті виставки.

Оргкомітет виставки: тел/факс: (044) - 461-96-47, 461-96-51, 461-96-53, 461-91-06.

е-mail: exhibitions@carshe.com, carshe@carshe.com.

За матеріалами: Освіта.ua

Переглядів: 642 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua