Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 13:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Жовтень » 8 » Вчителів Бориспільщини привітали з професійним святом
11:55
Вчителів Бориспільщини привітали з професійним святом

Вчителів Бориспільщини привітали з професійним святом

    В с. Іванків відбулися районні урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

   Близько 50 працівників освітньої галузі району були нагороджені за досягнення у справі навчання і виховання молодого покоління, ефективну управлінську, методичну, багаторічну педагогічну та громадську діяльність.

    Подякою Міністерства освіти і науки України відзначили Людмилу Карпенко з Щасливого, Подякою обласної ради – Ларису Кравцову, директора Кучаківської школи, та Валентину Мудровську, методиста районного методкабінету. Почесною грамотою Департаменту освіти і науки КОДА нагородили Валентину Макаренко, методиста районного методкабінету, Подякою Департаменту відзначили Віталіну Кириченко з Процева, а також ветеранів педагогічної праці – Софію Ковальчук з Воронькова, Марію Гусинець з Глибокого.

    Нагрудного знаку «За заслуги перед громадою Бориспільщини» удостоєна Валентина Іващенко, завідувачка ДНЗ «Ромашка» з Щасливого.

   Лауреатом районної  премії імені Івана Сулими став начальник управління гуманітарного розвитку РДА Микола Каськів.

   Почесні грамоти та Подяки Бориспільської районної державної адміністрації та районної ради отримали 13 вчителів. Серед них  учитель початкових класів Опорного навчального закладу «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Інна Племянник, учитель початкових класів Сошниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Майя Камінська, вихователь-методист Дударківського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Вербиченька» Світлана Лупко.

   «Завдяки Президенту України Петру Порошенко та впровадженню освітньої реформи маємо позитивні тенденції у створенні нової української школи на Бориспільщині, – зауважив голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко. – Загальна сума освітніх заходів до нового 2018-2019 навчального року в рамках реформи становила понад 25 мільйонів гривень – коштів районного бюджету, понад 1 мільйон 700 тисяч гривень – коштів державного бюджету. За участі Дружини Президента Марини Порошенко та підтримки Благодійного фонду Порошенка в с. Проліски в рамках розвитку інклюзивної освіти відкрито комунальну установу «Бориспільський інклюзивно-ресурсний центр», де можуть отримувати психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги діти з особливими потребами».

    До привітань з нагоди професійного свята долучилися гості села – учні Великоолександрівськоі школи мистецтв та ремесл і творчий колектив Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені Саксаганського з комедією «Сватання на Гончарівці».

За матеріалами: http://raybori.gov.ua/2018/10/05/vchiteliv-borispilshhini-privitali-z-profesiynim-svyatom/

Переглядів: 459 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua