Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 10:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Червень » 3 » Випускні свята у ДНЗ
13:30
Випускні свята у ДНЗ

Традиційно в останній тиждень травня  в дошкільних навчальних закладах району пройшли випускні бали для дітей старших вікових груп.

Кожен  дошкільний заклад має свої добрі традиції проведення цього свята. У ДНЗ «Журавлик» с. Кірове діти разом із казковими героями (лісою Алісою, котом Базіліо, Буратіно) з ведучою – Чарівною Феєю згадували свої роки, проведені у садочку, співаючи пісень, дотепно жартуючи та виконуючи таночки.

У дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) «Ромашка» с. Щасливе   свято розпочалося виконанням  дітьми Гімну України. Випускники складали слова «мама», «мир», «школа», їх вітали дітлахи молодшої групи з найкращими  побажаннями та виконали разом з випускниками зворушливий танок. Ще випускники запустили в небо різнокольорові кульки з найзаповітнішими  мріями, які повинні неодмінно здійснитися! Добою традицією стало вітання сільського голови с. Щасливе Шмаюна М.Ф. вихованцям ДНЗ «Ромашка» та Пролісківського НВО, підкріплене подяками за добросовісну працю працівникам цих закладів з матеріальною винагородою найкращим.

            Перший випуск відсвяткували  у дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) «Лісова казкак» с. Проців. Святкове дійство відбулося на подвір’ї садочка, де зібрались мало не всі мешканці Процева. Випускників вітали казкові герої, діти виконували елегантні таночки, співали пісень, а  кульмінацією свята стало зворушливе привітання дітей їх майбутньою вчителькою 1 класу Розумною Л.М., яка зі своїми випускниками-учнями 4 класу прийшла привітати вихованців садочка. Урочистою ходою діти разом зі своїми вихователями та майбутньою вчителькою пройшли до Процівської школи. Діти разом з педагогами запустили  у безмежну височинь повітряних голубів та кульки мрії.

 Під час таких свят звучать слова подяки за роботу і турботливе ставлення до дітей  на адресу кожного працівника: завідувача, музичного керівника, медичної сестри, кухаря, двірника, працівників пральні, завідуючої господарством, помічників вихователів та всіх, хто долучився до освіти дошкільнят. Приємно, що на свято вітати найменших мешканців приходять сільські голови, працівники сільської ради та депутати, щоб засвідчити, що  якісна освіта дошкільнят – передумова успішного  навчання цих дітей у школі.

Швидко промине літо. Сьогоднішні випускники-дошкільнята у школі знайдуть нових друзів, у них з’являться нові інтереси, турботи. Нехай їм у всьому щастить!

Голова Бориспільської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України  С.П.Сьомак.

 

 

 

 

 

Переглядів: 1147 | Додав: Vik | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua