Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 03.05.2024, 08:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Серпень » 5 » З Днем здоров'я
19:21
З Днем здоров'я
            Улітку фізкультурні свята і розваги чи не найулюбленіший спосіб проведення дозвілля малят, їхніх батьків і педагогів у ДНЗ "Ромашка” с.Щасливе. 26 липня вся територія дитсадка перетворилась на велику спортивну арену .На центральній стіні яскравів девіз свята : "Спорт- здоров'я , спорт – це сила, спорт дає всім дітям крила! " А в центрі дійства був плакат "З Днем здоров'я", з якого, посміхаючись, дітям підморгував сам Лікар Айболить (виготовила вихователь Андреєнко Т.І.) Всі майданчики були прикрашені кульками, зірками, прапорцями.  Діти під урочистий спортивний марш (кожна команда мала свою назву , емблему ,девіз) вийшли в спортивному яскравому одязі на майданчик. Були тут і метелики, і равлики, і бджілки, і стрибунці, і бабки, і сонечка. Свято вели вихованка Ярослава Бойченко та вихователь Ольга Нечепа. Традиційно дійство почалося з Гімну дитсадка . ”Ромашкою ,Ромашкою зветься наш садочок, він розцвів в Щасливому, мов з квіток віночок”,- стоголосо дзвеніло дитячими голосочками. Прапор дитсадка вніс Ілля Барташов та Женя Горланова. На свято на яскравих велосипедах завітав Лікар Айболить (вихователь Павлівська Г.Г.), Курочка (вихователь Мельник О.О.) та Карлсон  (вихователь Симоненко В.В.),  які проводили з дітьми цікаву музичну гімнастику, ігри та естафети. Курочка у своєму гніздечку перетворила великий м'яч на персики, які роздавала в красивих кошиках кожній групі. Велике здивування і захоплення викликали естафети .Тут можна було і на кониках поскакати, і водоносом попрацювати, в тунелі полазити, новенького м'яча поганяти....
           Батьки теж активно включились в підготовку до  свята. Придбали дітям для кожної групи однакові футболки,а під час естафет були активними учасниками.Найзапекліша боротьба точилась між татусями в естафеті "Абрикосові перегони” , в якій татусі змагались, хто з них більше з'їсть абрикос. В естафеті "Спритний тато” вправлялись в метанні мішечків.
             З повною серйозністю діти з героями свята перетягували канат, змагаючись з батьками. І, як потім сказали батьки, що втримати канат їм було дійсно нелегко.
         Свято було веселим, насиченим підібраною спортивною музикою, яку забезпечив татусь Дениса Кучука, колишній вихованець дитсадка (Олександр Кучук - незмінний дискжокей багатьох свят та подій в с.Щасливому).
           На подвір'ї було гамірно і весело.  Журі  у складі старшої медичної сестри Погорілої Лариси та завідувачки Іващенко Валентини під звуки фанфар нагородили дітей та батьків медалями. Колектив одержав у нагороду теплі слова вдячності від батьків за цікаве свято.
         Правильна організація таких розваг гарантує потужний оздоровчий ефект для всіх учасників, а, головне, відчуття командного духу та безліч позитивних емоцій у дітей(про це можна переконатись з наших фото)






Переглядів: 750 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 16
Гостей: 16
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua