Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 02:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Листопад » 26 » Засідання методичного об’єднання
09:27
Засідання методичного об’єднання

               Сьогодні перед школою постало завдання необачної складності – давати середню освіту всьому молодому поколінню, формуючи своїх вихованців чесними та порядними людьми, активними будівниками свого майбутнього, мужніми патріотами.

            Творчо застосовуючи педагогічні ідеї видатних педагогів, постійно уточнюючи і коригуючи набутий власний досвід, В.О.Сухомлинський прагнув знайти таке поєднання теорії і практики, яке б найповніше відповідало вимогам виховання підростаючого покоління, розкривало з найбільшою глибиною виховну силу таких факторів , як зв’язок школи з життям, з працею, а також із соціальним, моральним і науково-технічним прогресом суспільства. Усією своєю педагогічною діяльністю В.О.Сухомлинський продемонстрував, що майстерність учителя у поєднанні з Любов’ю до дітей, всебічною освіченістю,загальною і педагогічною культурою – запорука успіху навчально-виховного процесу. Щоб досягти педагогічної майстерності, вчителеві, вихователю потрібно багато працювати над собою. Як велика вимога до кожного педагога звучать слова Сухомлинського : «знати набагато більше, ніж треба передати учням», адже коли кругозір педагога ширший від шкільної програми, «лише тоді він справжній майстер, художник,поет педагогічного процесу» («Розмова з молодим директором школи»).          Педагогічна спадщина видатного українського педагога Сухомлинського безумовно залишається актуальною і сьогодні та широко використовується багатьма педагогами не лише нашої країни ,але й в усьому світі.

            20 листопада в Пролісківському навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа І ступеня-дитячий садок» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів дошкільних груп  на тему : «Василь Сухомлинський в діалозі з сучасністю». Педагоги закладу вивчаючи досвід видатного педагога поділилися думками щодо педагогічної культури вчителя, про суть та місце почуття успіху у навчально-пізнавальній діяльності молодших школярів, про виховання громадянина-патріота.



Переглядів: 502 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua