Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 03.05.2024, 03:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Березень » 7 » ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ
19:07
ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ
Сьогодення вимагає від учителя бути сучасним, гнучким, здатним швидко засвоювати нову інформацію, спроможним у короткий час засвоїти нові методики, програми, алгоритми роботи. Існує чимало способів полегшити собі роботу, а використання мережі Інтернет, безумовно, сприяє цьому. Саме онлайн-простір є ключовим осередком реалізації учительського партнерства.
6 березня 2019 року на базі Мирненської школи відбувся семінар-практикум (засідання творчої групи) з теми «Методичний віртуальний кабінет: партнерство в освітньому медіапросторі», участь в якому взяли директори та заступники директорів шкіл Бориспільського району, завідуючий районного методичного кабінету Кравцов В. І. та методист психологічної служби РМК Смотрін В. О.
Чигрин Т. В., методист РМК, висвітлила для присутніх актуальність питання формування віртуального освітнього середовища як однієї з умов співпраці та підвищення самоосвіти педагогів Нової української школи. Директор школи Похиль Т. Р. та заступник директора з навчально-виховної роботи Орловська Л. Р. презентували свою управлінську діяльність щодо створення оновленого освітнього середовища навчального закладу. Зленко І. Ю., заступник директора з виховної роботи, координатор творчої групи, ознайомила учасників семінару з проектом «Віртуальний кабінет виховної роботи» на веб-ресурсі «Віртуальна дошка» Padlet та методикою роботи з ним (завдання, структура, користувачі, завантаження інформації).
Члени творчої групи обговорили та затвердили даний проект, надали свої рекомендації щодо подальшої роботи «віртуального кабінету», на практиці відпрацювали різні способи завантаження інформації та ознайомилися із Google-формою (презентацією) спільного доступу в рамках проекту. 
Присутні висловили думку, що користування «віртуальним кабінетом» надасть кожному педагогу ряд переваг: банк корисної інформації, обмін досвідом та навчання у колег, онлайн-спілкування та досвід командної роботи, ідеї для натхнення та організації освітнього процесу.

Переглядів: 451 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua