Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 04:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Січень » 8 » Зимова казка у селі Мирному
15:16
Зимова казка у селі Мирному

Зимова казка у селі Мирному

         Веселі Новорічні та Різдвяні свята впевнено крокують нашою країною.  Незважаючи на тумани, січневі дощі та плюсову погоду в юних мешканців села Мирного Бориспільського району завжди гарний настрій. Ви тільки подивіться на нашу красуню-ялинку, яка росте в самому центрі села. Як файно вона вбралася до Новорічних свят! Навіть срібні північні олені прийшли подивитися на неї, та так і залишились тут, щоб звеселяти дорослих та малюків.

А почалось усе зі свята Миколая. «По країні з краю в край ходить Святий Миколай» – так називалось свято, яке провели для своїх підшефних першокласників учні 5 класу (класний керівник – Вовк Тетяна Петрівна). П’ятикласники нагадали меншим товаришам, хто такий Святий Миколай, чому його люблять та поважають і дорослі, і малі. Діти разом співали пісні, а також  дивилися зображення Святого Миколая на іконах та із задоволенням переглянули мультиплікаційний фільм «Казка про Святого Миколая».  В кінці свята «янголи» передали першачкам солодкі дарунки від Святого Миколая.

    Трохи пізніше, у самому розпалі новорічних святкувань, прийшов до нас справжній Святий Миколай із подарунками від голови Бориспільської РДА Андрія Гріненка та голови Київської обласної державної адміністрації  Анатолія Присяжнюка. Дітлахам було приємно почути привітання та отримати подарунки. Діти із задоволенням співали, читали свої листи до Святого Миколая, водили хороводи та гралися. 

Весело та завзято танцювали, співали, читали вірші  учні початкової ланки під час новорічного  маскараду. Та ще й подивились виставу від акторів пересувного театру «Теремок».

 Яскравим подарунком для учнів школи, батьків та всіх мешканців села Мирне стала вистава «Новорічна казка» (за участю дитячого музичного театру «Лілея» при Будинку культури, керівник Широконіс Руслана Володимирівна).

Учасники молодшої групи театру "Лілея”  підготували та показали  Різдвяний вертеп "Нова радість стала”.



Переглядів: 768 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua