Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 00:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Жовтень » 26 » Звіт про виконану роботу управління гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради за ІІІ квартал 2021 року
13:43
Звіт про виконану роботу управління гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради за ІІІ квартал 2021 року

Звіт про виконану роботу

 управління гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради за ІІІ квартал 2021 року

Починаючи з липня 2021 року проводилася координація підготовки закладів освіти (ЗЗСО та ЗДО) до нового навчального року та опалювального сезону, здійснювався управлінський супровід керівного складу закладів освіти, методичний супровід та координаційна робота з педагогічними працівниками закладів освіти Вороньківської сільської ради згідно складеного та затвердженого колегією управління плану.

 До 1 вересня завершився капітальний ремонт у Мирненській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ремонтні роботи проводилися завдяки спільному проєкту між Виконавчим комітетом Вороньківської сільської ради та Благодійним фондом "МХП-Громаді". У процесі проєкту здійснено ремонт фойє, класних кімнат, системи опалення та каналізаційної системи. Також придбано комп’ютерну техніку та дидактичні матеріали.

На ремонтні роботи БФ «МХП-Громаді» надав 410 000 грн, виділено кошти з місцевого бюджету Вороньківської сільської ради в сумі 325 000 грн. До проєкту долучилися СФГ «Сокіл» (40 000 грн), СФГ «Романовича» (18 000 грн) та ФОП Усик О.П. (25 000 грн). Старинська птахофабрика придбала меблі для першого класу на суму 50 000 грн.

Саме в цьому році першовересень порадував працівників Кийлівської філії ОНЗ «Вороньківський НВК» якісним ремонтом харчоблоку. За сприяння компанії «Selfish Club» був проведений капітальний ремонт харчоблоку: замінено та якісно змонтовано електропроводку, виконані сантехнічні роботи, облаштовано гіпсокартоном стіни трьох приміщень, замінено двері, покладена плитка, побілено, пофарбовано, придбано та встановлено нові стелажі для посуду, змонтована нова витяжна система, встановлено посудомийну машину. Для кухарів створені гарні умови для роботи.

За сприяння компанії «Selfish Club» переобладнано газову котельню, яка обслуговує заклад, виготовлена відповідна документація.

Батьки, учні та вчителі щиро вдячні керівництву компанії «Selfish Club», які витратили більше 500 тис гривень на ремонт та обладнання Кийлівської філії ОНЗ «Вороньківський НВК»

У липні 2021 року сесією сільської ради створено на базі Старинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області Опорний заклад освіти «Старинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Участь у нараді начальників управлінь освіти 1 липня, та 12 онлайн нарадах.

23 вересня - обласна нарада з питань організації діяльності МАН.

28 серпня делегація директорів та управлінців Бориспільського району відвідали Біотехнологічний ліцей "Радовель", де мали змогу познайомитися із системою освіти закладу, побачити сучасний новий освітній простір та надсучасне обладнання.

Здійснено переоблік підручників у ЗЗСО.

Постійно проводиться координація вакцинації педагогів та працівників закладів освіти.

Координація освітянських питань при будівництва Процівської ЗОШ. Участь у розширених нарадах на обєкті будівництва: 6 липня хід реконструкції проінспектував заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик; 30 серпня заступник міністра освіти і науки України Віра Борисівна Рогова відвідала Процівську ЗОШ. Ознайомившись з ходом будівництва нової школи, відмітила якість та швидкість виконання робіт будівельною організацією, надала ряд рекомендацій щодо облаштування закладу, впорядкування території, розміщення класних кімнат та підсобних приміщень їдальні.

Координація підготовки та проведення стратегічної серпневої сесії педагогів Вороньківської сільської ради.

 17 серпня керівники закладів освіти та керівники творчих об’єднань та груп педагогів Вороньківської сільської ради провели настановче засідання серпневої стратегічної сесії «Ціннісні орієнтири підвищення якості освіти в умовах реформування та розвитку освітнього простору» на базі Головурівського будинку культури. Після пленарного засідання працювали секції:

- керівників закладів загальної середньої освіти (координатор - начальник управління Кравцов В.І.);

- керівників закладів дошкільної освіти (координатор – головний спеціаліст управління Григор Н.О);

- керівників методичних об’єднань та творчих груп (г координатор - головний спеціаліст  Чорноус О.В.).

На секціях піднімалися питання організації освітнього процесу у закладах освіти у 2021-2022 навчальному році.

26 серпня ОНЗ Вороньківський НВК приймав керівників методичних об'єднань, творчих груп, педстудій на традиційних серпневих секційних засіданнях педагогів. До Вороньків зібралися творчі вчителі Вороньківської, Золочівської та Пристоличної громад. Педагоги мали змогу поспілкуватися та скласти стратегію розвитку на навчальний рік. Координаторами зустрічі стали головні спеціалісти управління гуманітарного розвитку Чорноус О.В. та Ніжинська А.А.

В рамках Форуму освітян Вороньківської сільської ради 27 серпня була проведена творча зустріч заступників директорів закладів освіти громади. Спікерами виступили головні спеціалісти управління гуманітарного розвитку Ніжинська А.А. та Чорноус.О.В.

Колеги підсумували роботу в попередньому навчальному році та обговорили питання організації освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році у школах сільської ради, скоригували плани роботи з учнівським та вчительськими колективами.

Координація забезпечення закладів освіти педагогами та працівниками.

Участь у Форумі з питань організації харчування у ЗЗСО  у м.Буча за участі дружини президента

Координація заходів Тижня Дошкільника у ЗДО.

Свято 1 Вересня – завжди особливо урочистий та хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Цього року свої двері відкрили та радісно зустрічають дітей 6 закладів загальної середньої освіти Вороньківської сільської ради. Перший дзвоник 2021 пролунав для 1547 учнів, з яких 163 – першокласники, які тільки ступили на доріжку знань, викладену з граніту наук.

551 дитина отримуватиме перші знання та уміння в 7 закладах дошкільної освіти Вороньківської сільської ради.

Координація організації індивідуального та інклюзивного навчання.

Координація проведення акції «Зростаємо разом»

Підготовка та проведення Дня працівників освіти 1 жовтня. (підготовка нагородних матеріалів, оргзаходи).

Формування актів готовності до опалювального сезону.

Сформовано план курсової підготовки вчителів та вихователів, керівних кадрів на наступний навчальний рік, сформовано 4 обласні та кілька регіональних майстер-класів.

Організація участі педагогів закладів освіти на курсах підвищення фахової кваліфікації педагогічних працівників за дистанційною та очною формою  навчання (за окремим планом-графіком).

Отримання навчальних посібників в м. Українка на базі Обласного сервісно-ресурсного центру та  розподіл і видача по ЗЗСО.

Перевірка заходів протипожежної безпеки у закладах освіти та надання методичних та управлінських рекомендацій, щодо усунення недоліків.

Координація листування між закладами освіти та ДОН і МОН.

Організація роботи офіційного сайту управління гуманітарного розвитку (редагування та наповнення).

Участь у засіданнях виконавчого комітету, комісій та сесії сільської ради, де розглядалися питання функціонування закладів освіти.

Координація проведення Тижнів безпеки та Днів цивільного захисту в закладах освіти Вороньківської сільської ради.

Координація проведення Міжнародної акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Підготовка до Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2022», робота з педагогами стосовно участі.

Всього за звітний період було проведено:

- 01-02 липня 2021 року в "ОНЗ Вороньківський НВК" навчання бухгалтерів закладів ЗСО Вороньківської сільської ради з питань публічних закупівель.

- 4 наради з керівниками закладів освіти Вороньківської сільської ради де розглядалися питання згідно плану роботи управління і нагальні питання. які стосуються роботи закладів та 4 онлайн-наради;

- 22 вересня – нарада із заступниками директорів з питань організації атестації педагогічних працівників.

- організація навчання відповідальних за теплове господарство (завгоспи, завідувачі ЗДО, кочегари).

- організація навчання відповідальних за пожежну безпеку (директори, завгоспи, завідувачі ЗДО, працівники сільради).

- неодноразовий об'їзд шкіл і закладів дошкільної освіти Вороньківської сільської ради з метою своєчасної і якісної координації підготовки закладів до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період;

- організований початок навчального року у закладах освіти Вороньківської сільської ради.

Всього на території Вороньківської сільської ради функціонує 6 закладів дошкільної освіти та 6 закладів загальної середньої освіти, з яких 2 опорні: навчальний заклад «Вороньківський навчально-виховний комплекс «ліцей – загальноосвітня школа I-III ступенів – дитячий садок» з філією у селі Кийлів; ОНЗ «Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Управління гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради продовжує працювати згідно плану роботи.

Переглядів: 417 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua