Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 28.03.2024, 21:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Вересень » 23

Створюємо комфортне середовище у ДНЗ району!

 

     З метою поліпшення екологічного середовища, в якому живе дитина, виховання любові до рідного краю та бережливого ставлення до всього живого, збагачення видового складу квітково-декоративних рослин на територіях навчальних закладів,  підвищення естетичності, декоративності та функціональності територій дошкільних закладів району протягом 2016 року у ДНЗ проходить районний конкурс ландшафтного дизайну територій навчальних закладів.

... Читати далі »

Переглядів: 838 | Додав: porrter | Дата: 23.09.2016

     

Прийміть найщиріші вітання працівникам дошкільної освіти району з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля! Благодатний вересень вимальовує барвами луки і парки, гаї і діброви. Матінка – земля восхваляє життєстверджуючу перемогу світла і тепла, дарує людям віру, надію і любов. У цей неповторний хвилюючий час ми відзначаємо Всеукраїнський День Дошкілля. Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Ви відкриваєте неповторний світ своїм вихованцям, уміло ведете їх стежками любові й доброти, запалюючи в їхніх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість та ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: porrter | Дата: 23.09.2016

       Методичне об»єднання вчителів обслуговуючої праці працює над науково-методичною проблемою «Прилучення учнів до національної культури на уроках та в позакласній роботі з трудового навчання». Досвід показує, що такий напрямок роботи сприяє не тільки виробленню у дітей певних умінь і навичок, а допомагає формувати національну свідомість. Поповнити свої знання про види декоративно-прикладного мистецтва України, історію їх виникнення, національні особливості допоміг вчителям обслуговуючої праці семінар, проведений на базі Національного музею українського народного декоративного мистецтва, що розташований на території Національного Києво-печерського Історико-культурного заповідника. Вчителі мали змогу ознайомитися з різноманітними предметами домашнього вжитку, численними видами народного мистец ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: porrter | Дата: 23.09.2016

Форма входу

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua