Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 22:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2019 » Грудень » 17

Зустріч з відомим українським письменником, головним редактором видавництва «Фонтан казок» Іваном Андрусяком

16 грудня учні Кучаківської школи вдруге мали можливість зустрітися з відомим українським письменником, головним редактором видавництва «Фонтан казок» Іваном Андрусяком. Цього разу він завітав до нас разом з таємничим автором дитячих книг Олегом Чаклуном в рамках Літ-фонтан-туру. Вони привезли із собою «привидів, снюсі, чупакабр та інших зайчиків».Письменники та читачі спілкувалися на одній хвилі – книжковій. Іван Андрусяк для учнів 4-6 класів презентував щойно видану книгу «Сірка на порох» про захоплюючі історичні пригоди у містечку Березань, тобто недалеко від нас. Також по ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: Vik | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

Новій школі бути - капсулу у фундамент закладено

У вересні 2019 року Гірська школа розпочала свій 55 навчальний рік. Цей рік став знаковим не тільки для нашої школи, а й для всього села. Оскільки розпочалося довгоочікуване будівництво нового закладу освіти.
Про нову школу Гора мріє не одне десятиліття. Тому ми усі з нетерпінням чекаємо, коли нова школа гостинно відкриє двері для всіх учасників освітнього простору.

Сподіваюся на підтримку усіх рівнів органів державної влади!!!

Вірю у нову школу в с.Гора!!!

А.М.Гутовський, директор школи

 

 

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: Vik | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

Методична сесія для педагогів Бориспільського району, заняття 1 "Проектування емоційної взаємодії в класному колективі" за ініціативи РМК та Кучаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Навіщо знати про емпатію вчителям і учням? та як на змінах стереотипів щодо класичної діяльності класного керівника і вчителя-предметника створювати емпатійне середовище? Інноваційний соціально-екологічний шкільний проект "Сортування сміття" створено саме завдяки розвитку вмінь: зрозуміти й відчути; бути небайдужим і вміти співпереживати, діяти; "приміряти на себе" і робити висновки; вчитися і "заряджатися" енергією ідей; створити команду й грати на результат. ШКОЛА - це місце, де ВСІ можуть навчитися емпатії: людяності, духовності, гуманності взаємин.

... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Vik | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

Педагогічна студія «Hand-made в педагогічній практиці»

12 грудня 2019 року. На базі Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках роботи районного методичного кабінету відділу освіти управління гуманітарного розвитку Бориспільської районної державної адміністрації відбулася педагогічна студія «Hand-made в педагогічній практиці». До участі у роботі студії запрошені заступники директорів, педагоги-організатори, класні керівники Бориспільського району.
Учасники студії заглибилися у вивчення способів застосування Hand-made у виховній роботі, а заступник директора з навчально-виховної роботи Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чорнойван Яна Василівна поділилася досвідом педагогічного колективу школи.
Цього дня відбулося ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: Vik | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua