Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 00:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2020 » Березень » 22

Весняні канікули проводяться в умовах карантину

Цього року весняні канікули, які заплановані в школах з 23 по 29 березня (у нас в районі з 30 березгя по 3 квітня), будуть проведені в умовах карантину. Про це написала на своїй сторінці у Facebook заступник міністра освіти Любомира Мандзій.

Вона зазначила, що незважаючи на карантин у закладах освіти, структура навчального року, визначена закладом освіти, залишається незмінною.

«Якщо в цей період школа має визначені канікули, то, звичайно, учні йдуть на канікули, а вчителі мають час для самоосвіти», — зазначила Любомира Мандзій.

У випадку, якщо в цей час школа не має визначених канікул, то заклад освіти продовжує здійснювати форму дистанційного ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: Vik | Дата: 22.03.2020 | Коментарі (0)

Учителям не потрібно вести класний журнал

Учителям не потрібно вести класний журнал під час проведення карантину. Про це сказала заступник міністра освіти Любомира Мандзій, відповідаючи на запитання одного з вчителів.

За її словами, у випадку організації дистанційного навчання в закладі освіти, завершення заповнення шкільної документації необхідно перенести на час закінчення епідеміологічної ситуації.

«Якщо ми говоримо про ведення класних журналів, то ми завершуємо їх ведення по закінченню періоду карантину», - сказала заступник міністра освіти.

Вона також додала, що учителі можуть вести облік завдань, які вони надають учням для засвоєння різних тем.

За матеріалами:  ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: Vik | Дата: 22.03.2020 | Коментарі (0)

Для освітян створено курс про дистанційне навчання

Міністерство цифрової трансформації запустить безкоштовний онлайн-курс для вчителів і викладачів про організацію дистанційного навчання під час карантину. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Наступного тижня буде доступний безкоштовний курс для вчителів і викладачів про організацію дистанційного навчання з різними рішеннями на порталі «Дія.Цифрова освіта», - повідомив міністр.

Курс буде доступний на інтернет-порталі для розміщення освітніх матеріалів із навчання громадян цифровим навичкам «Дія.Цифрова освіта».

... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Vik | Дата: 22.03.2020 | Коментарі (0)

У МОЗ допускають продовження термінів карантину

У Міністерстві охорони здоров'я допускають продовження термінів карантину. Про причини можливого рішення під час брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

«Ми будемо продовжувати карантин з урахуванням епідемічної ситуації у сусідів, в країнах Європейського Союзу і на території України. Усі заходи, які ми робимо сьогодні, ми робимо з превентивною метою. У той же час ми не виключаємо запровадження заходів реагування у разі масового поширення захворюваності на території України», - сказав Віктор Ляшко.

За його словами, можливість продовження карантину МОЗ буде аналізувати ближче до дати завершення чинного терміну карантину.

Як відом ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: Vik | Дата: 22.03.2020 | Коментарі (0)

Атестація працівників закладів освіти відтермінована

Керівникам органів управління у сфері освіти, а також керівникам закладів освіти доручено відтермінувати проведення атестації працівників закладів освіти та проведення засідань відповідних атестаційних комісій. Про це йдеться у наказі Міністерства освіти «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19».

Також у зв'язку із впровадженням заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу має бути дотримана заборона на проведення освітніх, культурних, спортивних та інших масових заходів та відвідування закладів освіти її здобувачами.

Окрім того, має відбуватись інформування здобувачів освіти та працівників закладів освіти щодо заходів профілактики, проявів хвороби та дій у випадку захворювання.

За матеріала ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: Vik | Дата: 22.03.2020 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua