Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 13:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Квітень » 17 » Бережемо життя і здоров’я дітей
18:12
Бережемо життя і здоров’я дітей

Бережемо життя і здоров’я дітей

 Відповідно до розпорядження    управління гуманітарного розвитку Виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради  та  з метою поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди здорового та безпечного способу  життя  серед дітей та батьків; виховання  у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту  свого життя  і  здоров’я під час надзвичайних ситуацій в  ЗДО «Лісова карка»  с. Проців  у  період з 12.04. по 16.04. 2021 року проведено            «Тиждень безпеки дитини».

Відповідальною  за проведення “ Тижня безпеки дитини ”  було призначено вихователя   Вергельську Олену Михайлівну, а для  підготовки та проведення “ Тижня безпеки дитини ” створено  творчу групу в складі:

Вергельської Олени Михайлівни

Гайдук Лесі Анатоліївни

Тютюн Оксани Володимирівни

Василишиної Людмили Максимівни

Творчою групою було  розроблено та затверджено  план проведення заходів  “ Тижня безпеки дитини “ .

У ході  проведення  тижня було  перевірено  наявність усіх документів системи цивільного захисту в ЗДО,   наявність журналів проведення інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності, перевірено стан та забезпеченість медичного обладнання,  поповнено  аптечку в медичному кабінеті та усіх групах, перевірено  стан спортивного обладнання  та   стан пожежних щитів та пожежного інвентарю.  Підготовлені  матеріали та оформлені  стенди  з моделюванням поведінки в надзвичайних ситуаціях “ Бережемо життя і здоров’я дітей ” за розділами “ Дитина і природа ”,              “ Дитина і вулиця ”, “ Дитина серед людей ”, “ Здоров’я  дитини ”.

Для  вихователів  та  помічників  вихователів  психологом  ЗДО  проведені  консультації  “ Морально-психологічна підготовка працівників ЗДО до дій в екстремальних ситуаціях ”.

Завершальним  етапом  тижня  стало  відпрацювання  об’єктових  тренувань  -  евакуації учасників освітнього процесу  16.04.2021  року.

Переглядів: 183 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua