Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 05:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Січень » 12 » Форум молодих вчителів фізики, математики, інформатики Київської області на Бориспільщині
22:06
Форум молодих вчителів фізики, математики, інформатики Київської області на Бориспільщині
Анатолій Присяжнюк: «Кожен молодий спеціаліст області повинен отримати земельну ділянку» Форум молодих вчителів фізики, математики, інформатики Київської області на Бориспільщині

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав перший Форум молодих учителів математики, фізики, інформатики на Київщині. У селі з символічною назвою Щасливе, що на Бориспільщині, за ініціативи Київської облдержадміністрації для обміну досвідом зібралися молоді вчителі математики, фізики, інформатики. Участь у круглому столі «Роль молоді Київщини у забезпеченні соціально-економічного розвитку регіону» взяв голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.

Вітаючи молодих спеціалістів, губернатор Київщини зазначив:

- Ви обрали для себе непросту професію вчителя. Сьогодні ми робимо все можливе, аби створити необхідні умови для вашого професійного росту і нинішній форум є цьому доказом.

Під час засідання Анатолій Присяжнюк доручив головам райдержадміністрацій та мерам міст сформувати списки молодих спеціалістів, яким досі не вдалося отримати земельні ділянки. Губернатор Київщини пообіцяв вчителям сприяти реалізації законного права на землю усіх громадян України.

- Кожен молодий спеціаліст області повинен отримати земельну ділянку. Для того, щоб після навчання, молодий педагог повертався у село, ми зобов'язані створити йому усі умови. А йдеться, в першу чергу, про житло, - повідомив Анатолій Присяжнюк.

Водночас голова Київської облдержадміністрації повідомив, що у 2012 році на Київщині буде введено в експлуатацію 4 нові школи та завершено комп'ютеризацію шкіл області.





































За матеріалами http://www.kyiv-obl.gov.ua/

Переглядів: 954 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua