Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 01.05.2024, 02:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Голодомор, Голокост, ГУЛаг - три трагедії на українській землі в ХХ столітті
19:45
Голодомор, Голокост, ГУЛаг - три трагедії на українській землі в ХХ столітті

Голодомор, Голокост, ГУЛаг - три трагедії на українській землі в ХХ столітті

DSC 0742 4У Київському обласному комунальному позашкільному навчальному закладі «Мала академія наук учнівської молоді» 26 вересня 2014 року відбулось відкриття виставки на тему: «Голодомор, Голокост, ГУЛаг - три трагедії на українській землі в ХХ столітті. Тоталітарний режим проти народу і людини».

На початку заходу всіх учасників виставки привітали Т.В.Петровська,   в.о. директора Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» і Ю.В.Смілянська, директор Інституту Юдаїки.

DSC 0742 2

З глибоким аналізом складних історичних подій виступили О.В.Потильчак, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедрою джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, академік Академії наук вищої школи України та О.Д.Рокицька, методист центру координації роботи з методичними кабінетами Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.

DSC 0742 1

В.Б.Синякова, кандидат педагогічних наук, практичний психолог Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» та О.В.Губрій, завідуюча організаційно-масовим відділом Малої академії наук учнівської молоді провели анкетування з учнями.

DSC 0742 3

Виставку проводили Ю.В.Смілянська, директор Інституту Юдаїки та юні гіди – Катерина Андрійчук і Аліна Мокляк, учениці Білоцерківської гімназії № 2.

Учні та їхні наставники, які ще довго знайомились із експонатами,  відзначили високий рівень організації та важливість знань минулого нашого народу, щоб майбутнє було безхмарним. Народ складається з історії, мови, суспільної єдності. Жодна пригноблена нація не піднімалась з колін і не відроджувалася духовно без осмислення свого трагічного минулого. Це зрозуміли учні, які ще довго після заходу, спілкувались із Олександром Валентиновичем Потильчаком. Ставлення до трьох трагедій, які були на українській землі, своєрідний критерій духовного розвитку людей. Представниками від Бориспільського району на виставці були учениці Кіровської ЗОШ Безсмертна Марина та Крейда Наталія.

                                             

Переглядів: 599 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua