Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 21:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Квітень » 28 » Готуємось до Великодня
11:52
Готуємось до Великодня

Готуємось до Великодня

   Великдень – одне з найдавніших та найшанованіших свят у народі. Свято Великодня супроводжується багатьма звичаями та обрядами. Та найдревніший обряд, який зберігся і понині, є разкрашування яєць.
   Згідно плану заходів виконавчого комітету Вороньківської сільської ради  учні ОНЗ «Вороньківський НВК» взяли участь у конкурсі декоративної писанки «Великоднє диво».
   Яйце  - символ зародження Всесвіту, Сонця, його весняного  відродження, життя, і його безсмертя і воскресіння. У міфах багатьох народів світу саме яйце є миротворчим початком. У слов'ян воно було символом сонячного культу, зародження життя.
   Ідеї учнів  і їх втілення просто вражають! Проведення такого заходу залучає дітей до вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративно-ужиткового мистецтва, виховує в них національно-патріотичні почуття, гордість за свою країну, рідний край, надає учням можливість виявити свою індивідуальність, сприяє зміцненню дружніх стосунків у колективах, розвитку згуртованості, надихає на спільну творчу діяльність.
   На виставку, яка проходитиме у парку біля сільської ради, було представлено весь спектр учнівської декоративно-прикладної діяльності з використанням різних технік виконання. Для експонатів виставки   характерні оригінальність, нестандартний підхід у підборі матеріалів та поєднанні різних видів технік; високий рівень композиційного рішення в оформленні великодніх композицій з використанням традиційної української писанки. Разом з тим, слід відзначити велику кількість сучасних технік декорування:  мальованки, печворк, вироби з джгута,    дряпанки та ін. Виставка вразила своєю неповторністю, колоритністю та якісним рівнем виконання представлених робіт.
  Даний захід   показав, наскільки талановитими і натхненними є наші учні!

Роботи батьків та дітей Кийлівської філії

Переглядів: 386 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua