Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 23:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2020 » Березень » 12 » Семінар-практикум вчителів основ здоров’я
15:13
Семінар-практикум вчителів основ здоров’я

Семінар-практикум вчителів основ здоров’я

Формування здорового способу життя підлітків та молоді стала важливою складовою соціально-економічної  та гуманітарної державної політики. Однак стійкого переконання у необхідності дотримання здорового способу життя у молодіжному середовищі не сформовано.

Із сучасними підходами щодо формування здорового способу життя в процесі вивчення основ здоров’я  знайомилися  вчителі на семінарі-практикумі  «Ефективні шляхи формування здоров’язберігаючих компетентностей на уроках основ здоров’я», який відбувся  9 березня 2020 року  у ОНЗ «Вороньківський НВК».

Учасники семінару  відвідали інноваційний урок у  5 класі за  темою «Соціальна небезпека інфекційних захворювань. Поняття про ВІЛ-інфекцію», який провела Рябоконь Валентина Павлівна. Вчителі району мали змогу познайомитися  з досвідом використання сучасних педагогічних технологій  для формування життєвих навичок здорового способу життя, яким поділилася Валентина Павлівна  у своїй творчій майстерні.

На практичних  заняттях, які провели лікар загальної практики Вороньківської лікарні Фесенко В.П., медичні сестри Дерев’янено А.Є. та Набок Н.Ф. вчителі відпрацювали навички надання першої  медичної допомоги при різних видах кровотеч та надання допомоги потерпілому при зупинці серця.

Із задоволенням вчителі основ здоров’я  району поспілкувалися із психологом школи Садівською О.М., яка познайомила присутніх з методами позитивного налаштування на урок  та дихальними вправами, для зняття м’язового напруження та розслаблення.

Переглядів: 461 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua