Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 20:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Засідання Школи молодого вчителя початкових класів
11:36
Засідання Школи молодого вчителя початкових класів

29 жовтня 2014 року  в приміщенні РМК відбулось засідання Школи молодого вчителя початкових класів спільно зі слухачами університету майбутнього вчителя.  На засіданні були присутні молоді вчителі-початківці В.Олександрівської, Гірської, Гнідинської, Глибоцької, Кіровської, Іванківської, Дударківської шкіл та Пролісківського НВО. А також були запрошені майбутні вчителі, учні 10 – 11 класів шкіл району,   Спис Тетяна  та Мамайсур Олена Вороньківська ЗОШ,  Борозенець Дарина Головурівська ЗОШ.

З великою радістю своєю майстерністю та  педагогічними наробками з учасниками засідання ділилися досвідчені вчителі Глибоцької  ЗОШ.

Про свої досягнення, наробки та знахідки  у впровадженні «Проектного навчання в початковій школі» розповіла Ратошнюк А.В.,  Ільченко Л.І. організувала майстер-клас з  «Новітніх технологій навчання. Робота в група. Практична робота: «Робота над задачею (математика)», «Частини мови (українська мова)».

Цікавим і багатим на педагогічні родзинки у проведені екскурсій виявився досвід  Джемесюк Т.В. «Екскурсія як вид пізнавальної діяльності школярів на уроках природознавства». 

Не менш цікавим виявився досвід  Рябчук Г.С. у навчанні школярів правильно і толерантно дискутувати: «Новітні технології начання. Практична робота «Дискусія на уроках природознавства».

Для вирішенні проблеми перевантаження школярів початкової школи домашніми завданнями щедро поділилась з колегами своїми педагогічними знахідками  Василенко Н.А. «Різнорівневі домашні завдання».

Методист РМК Бриль Л.М. щиро подякувала учасникам засідання,  підвела підсумки роботи Школи молодого вчителя, дала домашнє завдання слухачам Університету майбутнього вчителя та разом з вчителями спланували тематику подальших засідань.

 

 

 

 

 

Переглядів: 585 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua