Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 14:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Квітень » 07

День Європи в бібліотеці
"Казками Європи" подорожували учні 5 класу в бібліотеці Кіровської школи 6 квітня під час проведення майстер-класу з казкотерапії в рамках Дня Європи. "Казкарі Данії", "Казкарі Франції", Казкарі Німеччини" спочатку переглянули відеоролики про творчість Ш.Перро, братів Грімм, Г.К.Андерсена, а потім змагалися у літературній вправності складання власних казок, озвучили казку "Бременські музики", відповіли на питання вікторини по творчості Андерсена. Закінчили майстер-клас учні в ролі детективів, шукаючи відповіді з книжкової виставки-квесту "Казка+пригода=шукаю з ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Творчий проект «Вивчаємо Європу»
   До святкування Дня Європи у Кіровській ЗОШ у рамках проекту «Вивчаємо Європу» учасниці гуртка «Ляльковий світ» (керівник Лукаш Н.М.) підготували виставку ляльок у національних костюмах країн Європи. Учасників та гостей свята вітали ляльки зі Швеції, Великобританії, Німеччини, Франції, Іспанії, Данії, Італії, Австрії, Греції. Дуже сподобалась усім лялька в українському національному вбранні. А лялька у вбранні Польщі була подарована Послу Євросоюзу в Україні, голові представництва Євросоюзу в Україні пану Яну Томбіньскі на згадку про наше шкільне свято.
     Робота ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Круглий стіл учнів шкіл району з Послом Євросоюзу в Україні

    6 ківтня у Кіровській ЗОШ відбувся круглий стіл учнів шкіл району з Послом Євросоюзу в Україні, головою представництва Євросоюзу в Україні паном Яном Томбіньскі. Пан посол розказав учням про основні принципи створення та діяльності Євросоюзу, наголосив на демократичних цінностях рівності, братерства, співпраці, взаємопідтримки і взаємовідповідальності за прийняті рішення і дії країн Європейської спільноти. Будь- яка спільнота не може існувати без проблемних питань, наголосив пан посол, але ці питання повинні вирішуватися на засадах рівноправності, поваги до кожної, навіть найменшої країни, її територіальної цілісності.
   Пан Ян Томбіньскі наголосив, що молоде покоління українців має знайомитися із ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Фестиваль країн Європи

     На Фестиваль країн Європи , який проходив у Кіровській ЗОШ 6 квітня, учні представили країни Європейського союзу, з традиціями, звичаями, культурою, досягненнями науки та техніки яких вони познайомилися. Європа у цей день стала ближчою до кожного із нас, ми ще на крок наблизилися до Європейської спільноти, бо дізналися багато нового і цікавого. Діти запросили гостей у запальну Іспанію, загадкову Англію, казкову Данію, романтичну Францію, міфічну Грецію… А приймала гостей хлібосільна Україна, заквітчана вишиванками та рушниками.  Учні поділилися своїми враженнями одик із одним, з гостями свята: послом Євросоюзу в Україні , головою представництва Євросоюзу в Україні паном  Яном Томбіньскі, а також заступником голови районної ради Іва ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

ДЕНЬ ЄВРОПИ В КІРОВСЬКІЙ ЗОШ

На шкільне свято – День Європи – завітав до учнів Кіровської школи посол Євросоюзу в Україні , голова представництва Євросоюзу в Україні пан Ян Томбіньскі, а також заступник голови районної ради Іван Недогибченко, заступник голови районної державної адміністрації Роман Шуменко, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Микола Каськів, завідувач районним методичним кабінетом Віктор Кравцов, сільський голова Микола Дженжебір, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Світлана Сьомак, методист районного методичного кабінету Тетяна Чигрин, учні Великоолександрівської та Вороньківської ЗОШ .

... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua