Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2021 » Березень » 09

У школах має з’явитись урок медіаграмотності, - Президент

Уроки медіаграмотності повинні з’явитися у шкільній програмі, щоб з дитинства привчати людей до гігієни у сфері інформації.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30».

За словами Володимира Зеленського, сьогодні триває інформаційна війна, яка йде не на полях, а в кіберпросторі, у людину влучають не кулями, а фейками. Саме тому людину необхідно привчати до інформаційної гігієни.

«Ми повинні робити це з дитинства, тому уроки медіаграмотності повинні з’явитися у шкільній програмі», - підкреслив Президент України.

За матеріалами:  ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Декада  художньо-естетичного циклу у ОНЗ "Вороньківський НВК"

    З метою   формувати в  учнів творчі здібності,  краще  опанування ними різноманітних художніх технік виконання робіт, та уявлення  про види,   напрямки мистецької  діяльності,   розширити знання дітей про мистецтво, його види; вчити їх розрізняти прекрасне, спостережливість, пам'ять, увагу; виховувати любов до мистецтва музики, рідної землі,  підвищення інтересу до предмету  в період   з   04.02.2019 по 13.02.2019 року пройшла декада  художньо-естетичного циклу.
     За словами В.Сухомлинського, “пізнання світу почуттів неможливе без розуміння й переживання музики, без глибокої духовної потреби слухати музику й діставати насолоду він неї.”   Тому під час    декади  для   учн ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Місячник педмайстерності у Кийлівській філії

      25 лютого місячник педагогічної майстерності  класовод Кийлівської філії  ОНЗ "Вороньківський НВК" Бобрівник В.Ф. розпочала відкритим позакласним заходом   для учнів 4-Ф класу   «Народні символи України».  Діти цікаво розповідали про символи,   співали українські пісні та пограли в гру «Не я б’ю, верба б’є». На завершення заходу була проведена виставка малюнків на дану тему.
      2 лютого   Валентина Федорівна провела  нестандартний урок з української мови у своєму класі на тему: «Змінювання дієслів за числами». Вчителька створила таку невимушену атмосферу спілкування, що всі діти відчували себе активними учасниками осв ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Онлайн-конкурс читців творів Шевченка  (Мирненська ЗОШ)

Конкурсні роботи учасників онлайн-конкурсу читців, присвяченого 207-й річниці від дня народження Тараса Шевченка «Ну що б, здавалося, слова»  Вороньківської територіальної громади

НОМІНАЦІЯ: вірші Т.Г. Шевченка

 

... Читати далі »
Переглядів: 241 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Мистецтво – особлива форма відображення дійсності

   Мистецтво – особлива форма відображення дійсності, естетичний художній феномен, який передає красу, внутрішнього світу людини через осмислення фундаментальних категорій «краса», «пропорційність», «довершеність». Потяг до мистецтва – це потреба духу живитися красою художніх форм, взаємодія з ідеальним світом духовних скарбів. В рамках декади художньо-естетичного циклу учні були активними учасниками різноманітних заходів.
    Під час декади учні 5-х класів ОНЗ "Вороньківський НВК" (вч. Андрієнко А.О.) малювали листівки на тему: «Вітаємо всіх з весною), учні 6-х класів (вч.Андрієнко А.О.) виявили свої здібності та фантазію на тему: «Квітни, мово  наша рідна» , а учні 7-х класів ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

   Відбувся фінальний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

06 березня 2021 року в КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» відбувся ІV (фінальний) етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Захід об’єднав тих, хто любить Україну, хто шанує творчість відомого всьому світу геніального митця. У ньому взяли участь 19 учасників-переможців обласного конкурсу: 17 учень закладів загальної середньої освіти та 2 учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти.  Нашу громаду представляла учениця Мирненської ЗОШ Каменєва Ніколь.

У цьому роц ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Vik | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua